ŠVARCENEGER: Otac me je tukao jer je mislio da sam gej!

"Roditelji su bili ubeđeni da sam homoseksualac, tata me je mlatio kaišem, a majka je bila zabrinuta što mi je soba puna slika golih muškaraca", izjavio je Švarceneger

  • 1

Arnold Švarceneger nastavlja da briljira. Nakon što je priznao da je spavao sa Brigit Nilsen, dok je ona još bila u braku sa Silvesterom Staloneom, juče je izjavio da ga je, kada je bio klinac, otac mlatio k'o vola u kupusu, zato što je mislio da je homoseksualac!

- Tata je bio ubeđen da sam gej, i zbog toga me je redovno jurio po kući i tukao kaišem. I majka je mislila da nešto nije u redu sa mnom. Vodila me je kod lekara i pitala doktora: "Možete li da pomognete mom sinu? Svi njegovi drugovi u svojim sobama imaju slike devojaka iznad kreveta, a zid u Arnoldovoj sobi je pun golih muškaraca" - ispričao je Švarceneger.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    23. mart 2013 | 00:20

    izvinite trebo je drugacije da vas kazni a ne davas tuce kad vas je otac tuko dali je bolelo ili peklo kako je to osecaj bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA