"SULEJMAN": Hrvatica Nora iz Beograda nova robinja u haremu! (VIDEO)

Nora je u seriji "Sulejman Veličanstveni predstavljena kao Hrvatica, koju su doveli pre nekoliko meseci u harem iz Beograda, gde su joj u pobili celju porodicu.

  • 2

U seriji "Sulejman Veličanstveni" sve je interesantnije i interesantnije. Naime, kako bi se dodatno osigurala od napada majke sultanije i Mahidevran, Hurem je rešila da zaposli još jednu robinju, koja bi služila samo njoj. U pitanju je Hrvatica Nora, koju su doveli pre nekoliko meseci u harem iz Beograda, gde su joj pobili celju porodicu.

Hurem se poistovetila sa Norom, pošto su i nju na sličan način doveli u harem.

U narednim epizodama Nora sve više vremena provodi s Mustafom, koji je preobraćuje na muslimansku veru i daje joj novo ime, Efsun - što znači čarobnica. 

Inače, Noru glumi turska glumica Melisa Sozen.

Seriju "Sulejman Veličanstveni" možete pratiti svakog radnog dana i subotom u 20.20 sati na televiziji "Prva".

(Telegraf.rs/24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Београд

    28. novembar 2012 | 13:15

    Познато је да је Београд био "најисточнија хрватска утврда". Ништа чудно.

  • Срем

    28. novembar 2012 | 13:24

    Београдским миром 1739. област Срема долази под Аустрију, а Земун постаје погранични град. Будући да се тим миром аустријска војска морала повући из Београда, Хрвати из града су се нашли у незахвалну положају. Стога су предвођени фрањевцима отишли у оближњи Земун, да би избјегли могућу турску освету. 1745. заснива се Сремска жупанија, којој је Земун главни град, а која је управно припала Краљевини Хрватској и Славонији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA