POVRATAK MAESTRA: Slavko Banjac sprema novi album (VIDEO)

Nove Slavkove pesme piše Braja, album se očekuje početkom 2013. Jedan od najboljih srpskih pevača posle 15 godina nastupio nedavno na druženju privrednika u hotelu "Jugoslavija"

  • 6

Maestro Slavko Banjac vraća se na srpsku muzičku scenu. Kako saznaje Telegraf, jedan od najkvalitetnijih srpskih folkera koji je pre 15-ak godina volšebno nestao sa estrade,uveliko priprema nove pesme i album koji bi trebalo da izađe početkom 2013. godine.

Nekada popularni pevač, koji se danas bavi ozbiljnim biznisom je nedavno na druženju privrednika u hotelu "Jugoslavija" zapevao i "bacio u nesvest" sve prisutne glasom koji nije ni malo izgubio na kvalitetu.

- Banjac je predstavljao svoju firmu, međutim nije odoleo,  a da svoje kolege ne uveseli iz svoje nove branše njegovim hitova iz devedesetih godina prošlog veka, kaže sagovornik Telegrafa koji je prisustvovao ovom slavlju, i dodaje: - Kako je vreme prolazilo, atmosfera je bila sve veselija, a Slavko je pevao i numere svoje nekadašnji kolega, a najviše hitove Harisa Džinovića, koji je sinoć održao jedan od svoja dva novogodišnja koncerta u beogradskom "Sava Centru". Iako nije želeo da priča o svojim povratničkim planovima, od Slavkovih prijatelja smo čuli da uveliko sprema nove pesme, a da će mu hitove praviti jedan od najboljih srpskih kompozitora - Dragan Brajović Braja.

Pogledajte jedan od nastupa Slavka Banjca početkom 2012. godine, ali i jedan od njegovih starih hitova "Daleko negde, ko zna gde":

(Telegraf.rs/izvor i foto: Kurir)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al-Qaeda

    28. decembar 2012 | 15:59

    Bravo kralju! :) ....pocisti ovo grand sranje i stanje:-):-)

  • Strucnjakowsky

    26. decembar 2012 | 15:21

    Kakva slucajnost,pre neki dan sam cuo staru pesmu od Slavka,i pitao sam se gde je i cime se bavi.…

  • s.v.t.

    7. januar 2013 | 01:02

    Bilo bi lepo da Slavko snimi nove pesme i pokaze kako se peva i da serascisti ovaj cirkus na estradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA