PLJAČKA: Naomi Kempbel napadnuta u Parizu!

Banda lopova na motociklima presrela je manekenku dok je čekala taksi, otela joj nakit, a tokom napada poznata manekenka istegla je ligamente na nozi

  • 0

Poznatu manekenku Naomi Kempbel su pre nekoliko dana u Parizu napali lopovi dok je čekala taksi. U tom napadu gurnuli su je na zemlju, pri čemu je povredila ligamente na nozi!

- Bilo je zastrašujuće! Naomi veruje da su je napadači pratili izvesno vreme na motorima i čekali trenutak kada je ostala sama i opljačkali je. Nogu je povredila kada je divljački odgurnuta na zemlju i, sasvim normalno, veoma je potresena ovim događajem - ispričao je izvor blizak Kempbelovoj, koji je dodao da je njen verenik, ruski milijarder Vladimir Doronjin, odmah pojačao njeno obezbeđenje, a zatim je Naomi njegovim privatnim avionom odletela u Kolorado kod jednog od najpoznatijih svetskih ortopeda Ričarda Stedmana.

Zasad nije saopšteno šta su lopovi ukrali Kempbelovoj, ali se pretpostavlja da je njihova meta bio njen skupoceni nakit.

(Telegraf.rs / Dejli mejl)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA