KUSTENDORF: Amelija Pulen dolazi na Mokru Goru!

Francuska glumica Odri Tatu je potvrdila svoj dolazak na Mećavnik, a moguće je da na festival dođu i nekadašnji članovi benda "Pink Flojd" Dejvid Gilmor i Nik Mejson

  • 0

SKUP LEPOTICA! Nakon Monike Beluči, svoj dolazak na "Kustendorf" koji se od 16. do 22. januara održava na Mokroj Gori potvrdila je i francuska glumica Odri Tatu!

Prema rečima selektorke takmičarskog dela festivala i ćerke Emira Kusturice, Dunje Kusturice, gosti u Drvengradu će najverovatnije biti i Dejvid Gilmor i Nik Mejson, nekadašnji članovi legendarne gupe "Pink Flojd".

Da podsetimo, Odri Tatu je najpoznatija po ulogama u filmovima "Čudesna sudbina Amelije Pulen", "Veridba je dugo trajala" i "Da Vinčijev kod".

Monika i Odri će, ukoliko uspeju da usklade svoje obaveze, održati radionice za studente, a osim njih dve na "Kustendorfu" će se pojaviti i reditelji Džang Jimou, Ben Zejtlin, Aleksej Balabanov, Mateo Garone, Elija Sulejman i Ješim Ustaoglu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA