SMRT RIJALITIJA: Zašto više nema "Velikog Brata", "Farme" i "Survajvera"?

Nove sezone nekada veoma popularnih šou-programa niko ni ne pominje, a gledaoci i domaće televizije potpuno su izgubili interesovanje da tuđe živote prate uživo

  • 8

Nakon prave pomame za rijaliti šou-programima u Srbiji, utrkivanja naših TV stanica koja će privući više gledalaca novim formatima i hvaljenja ogromnim rejtinzima, situacija se potpuno promenila. Nove sezone "Velikog Brata", "Farme" ili "Dvora" niko ni ne pominje, a "Survajver" je takođe pod velikim znakom pitanja.

Da li se sećate Ivana Ljube? On je pobedio u prvoj sezoni "Velikog Brata", koja je emitovana 2006. godine, a poslednje izdanje ovog rijalitija prikazano je tokom 2011. Od tada ni traga ni glasa od programa koji je svojevremeno zaludeo Srbe, a nedavno je objavljeno da će se nova sezona "Velikog Brata" emitovati od jeseni, ali na hrvatskoj televiziji RTL, i potpuno je neizvesno da li će "Pinkubiti ponuđeno da šou prikazuje u Srbiji.

Nakon gromoglasnog početka, velike medijske pažnje i enormne gledanosti, "Farma" je nakon tri sezone "sišla s trona" u decembru 2010. Od tada se nekoliko puta pojavljivala "proverena informacija" da nova sezona kreće uskoro, ali od toga nije bilo ništa.

Šta tek reći za "Dvor", u koji je "Pink" uložio veliki novac? Prva i jedina sezona završila se u martu 2011. godine pobedom repera Ivana Ivanovića Đusa, a ovaj šou kasnije je ponovljen, ali samo sa slovenačkim učesnicima.

Na naše pitanje da li TV "Pink" planira emitovanje novih sezona "Velikog Brata", "Farme" i "Dvora", portparol ružičaste televizije Darko Popović odgovorio je:

Zasad nije potpisan ugovor ni za jedan od pomenutih rijalitija, niti je u planu "Dvor" kao naš rijaliti!

Kako nezvanično saznajemo, "Survajver" takođe neće biti emitovan ove godine, a da li će se situacija promeniti u 2014. godini, ostaje da se vidi. Takođe, problem sa "Survajverom" je taj što je takav rijaliti šou odličan za građenje imidža televizije koja ga prikazuje, ali je istovremeno i preskup, a uložena sredstva je skoro nemoguće vratiti.

- Još je rano da se priča o novoj sezoni "Survajvera" - kratko je prokomentarisala Slađana Paunović, portparol TV "Prva", na kojoj su prikazane prethodne dve sezone ovog rijalitija.

Pored ovih, od poznatijih (ali ne i preterano gledanih) rijalitija možda vredi pomenuti "Parove", koji su išli dve sezone, ali su ostali poznati po ludovanju najpoznatijeg rijaliti takmičara u Srbiji Saše Ćurčića i pravilu da u ovom rijalitiju gotovo i da ne postoje pravila.

U međuvremenu, porodica rijalitija ipak je dobila novog člana. Na "Pinku" je nedavno počeo sa emitovanjem šou "Sudnica", a kako će gledaoci prihvatiti ovaj program, videćemo uskoro.

(A. N. / Foto: TV Prva / Printskrin)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savić

    2. februar 2013 | 13:34

    Umesto što bacaju pare na Reality emisije bolje da daju pare da snime neki film ili seriju.

  • Che Ge Bebi

    2. februar 2013 | 17:16

    Hvala Bogu. Dvor, parovi -sede, nista pametno ne progovore, samo se svadjaju... Ne vidim smisao. Neopisivo mi je drago sto ih vise nema.

  • Vlada

    2. februar 2013 | 11:29

    Stvarno greota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA