I ZVANIČNO: Ceca ne sme da proda kuću!

Viši sud u Beogradu zabranio je pevačici da otuđi deo kuće u Ulici Ljutice Bogdana dok se ne završi postupak koji je protiv nje pokrenuo Vojislav Đurković zbog navodnog duga od 116.063 evra

  • 1

Viši sud u Beogradu ponovo je zabranio pevačici Svetlani Ceci Ražnatović da prodaje deo kuće u Ulici Ljutice Bogdana dok ne bude završen postupak koji je protiv nje pokrenuo Vojislav Đurković iz Bijeljine zbog navodnog duga od 116.063 evra s kamatama.

 

Ceci je ostalo da državi do 30. juna plati još 500.000 evra, ostatak od milion i po evra, koliko joj je presudom naloženo da vrati zbog protivpravnog prisvajanja novca od prodaje fudbalera Obilića, podseća "Kurir", i navodi da ova zabrana ne znači da je pevačica zaista i nameravala da proda vilu već je ona garancija da će Đurković imati od čega da naplati dug ukoliko sud odluči da pevačica mora da ga vrati sa kamatom.

 

Pevačica osporava dug i tvrdi da je novac pozajmio njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, dok Đurković tvrdi da je Arkan uzeo novac za potrebe svoje supruge i to u njenom prisustvu.

 

(Anastasija Čanović/ Izvor: Cins.org/Kurir/ Foto: Panoramio/CecaFANS / S.Pikula)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSANAC

    5. februar 2013 | 16:07

    VRATI CECO ŠTO SI POHARALA OD DRUGIH LJUDI, DA I DRUGI MALO ŽIVE A NE SAMO TI ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA