1

Leontina: Neću da kao Nataša Bekvalac budem poznata po razvodu!

Pevačica je odbila da govori o svom razvodu, uporedivši se sa koleginicom Bekvalac kao lošim primerom

Leontina

Poznata kantautorka Leontina Pat izjavila je da ne želi da  komentariše priču o razvodu od njenog supruga Filipa Pata, uporedivši se pritom sa koleginicom Natašom Bekvalac. Od kako se u medijima pojavila vest da se par razvodi, ni u jednom trenutku niko od njih dvoje nije želeo da priča o tome šta je uzrok navodne krize, ali pevačica, po svemu sudeći, ne želi da se ugleda na “loš primer”.

Uopšte ne želim da komentarišem tu priču. Ne volim da pričam o privatnom životu. Zar na tome treba da gradim popularnost, kao Nataša Bekvalac? Bila sam na putu u inostranstvu i bilo je fenomenalno. Bila je i Ivana iz “Negativa” sa Sarom (ćerkom) i… Ma, bila je jedna prava ženska žurka”- rekla je pevačica, dok su roditelji Filipa Pata, kod kojih su novinari otišli, tvrdili da je sa bračnim parom sve u redu. – Mogu da vam kažem da to nije istina, ako hoćete da mi verujete – rekao je Filipov otac sa osmehom.

Inače, kako su mediji pisali, Filip i Leontina se navodno razvode zbog njegove preljube, tačnije, zbog zaljubljivanja u devojku koja u njegovom bendu peva prateće vokale. Zbog toga se on navodno i odselio iz bračnog gnezda, a Leontina je otišla na put kako bi razbistrila glavu i odlučila šta dalje.

Bilo kako bilo, uskoro ćemo sigurno saznati da li se radi o nastavku sezone razvoda, započete prošle godine razlazom para Bekvalac – Ikodinović, ili je pak dvojac Vukomanović – Pat uspeo da prebrodi svoje (navodne) bračne probleme.

(Izvor: Svet/ Foto: Hello)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Filip Pat, Leontina, Nataša Bekvalac, Razvod
Popularni komentari
  • X
    XXX

    Bravo, LEontina, i ne treba ti onaj debil od coveka!

foto dana

video dana