0

Aleksandra Radović peva za malu Tijanu

Poznata pevačica održaće humanitarni koncert, a sav prihod sa njenog nastupa biće namenjen osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, kojoj je potrebna transplatacija srca koja se obavlja u inostranstvu. Cene ulaznica za ovaj događaj kreću se od 1.200, 1.500 i 1.800 dinara

Aleksandra Radović
Foto: Promo

HUMANO! Pevačica Aleksandra Radović održaće humanitarni koncert u velikoj dvorani Centra “Sava” centra”22. marta, sa početkom u 20:30, pri čemu će  celokupan prihod biti namenjen akciji „Za Tijanino novo srce“.

Naime, osmogodišnjoj Tijani Ognjanović iz Beograda je dijagnostifikovana restriktivna kardiomiopatija. Zbog komplikovane i veoma zahtevne operacije, Tijani je potrebna transplatacija srca koja se obavlja u inostranstvu. Lekarski konzilijum preporučio je da se u što kraćem vremenskom roku izvrši transplatacija srca. Stanje je alarmantno.

Presudni faktori da mala Tijana preživi u ovom slučaju su novac i vreme.

Zato je pevačica, saosećajujući sa roditeljima male Tijane i shvatajući tešku situaciju u kojoj se Tijana nalazi, odlučila da održi koncert i da svojim pesmama i nastupom, pomogne koliko je to u njenoj moći.

Nadamo se da će se publika Aleksandre Radović odazvati  ovom pozivu i da će podržati u što većem broju ovaj humani gest. Cene ulaznica za ovaj događaj kreću se od 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

POMOZIMO DA TIJANA DOBIJE NOVO SRCE!

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandra Radović, Humanitarni koncert, Sava centar, Tijana Ognjanović

foto dana

video dana