SEKS-ŠOP: Obukli smo Saru, Nevenu i Mirnu! (FOTO) (VIDEO)

"Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je naš seks-šop uradio saradnju sa emisijom "Prvi glas Srbije" - i učesnici i igrači su nosili kostime koje mi ekskluzivno uvozimo", navodi se na sajtu jednog beogradskog seks-šopa

  • 5

Za oblačenje Sare Jovanović, Mirne Radulović i Nevene Božović, tokom finalnog dela "Prvog glasa Srbije", bio je zadužen seks-šop iz Beograda koji se na svom sajtu pohvalio da je sa organizatorima popularnog takmičenja potpisao ugovor o saradnji!

To nije sve, na sajtu ove prodavnice "igračaka za odrasle" postavljen je i snimak već čuvenog nastupa Sare Jovanović koja je svojim vatrenim izvođenjem Rijanine numere "S&M" zapalila publiku. A uz video-snimak stoji komentar: "Da vidite kako naši seksi kostimi izgledaju u akciji!".

Tako se mlada Sara našla na sajtu na kojem, između ostalog, možete kupiti vibratore, vakuum pumpe, lutke na naduvavanje, razne stimulatore, gaćice sa penisom, lisice i drugu SM opremu, seksi veš...

Pogledajte Sarin nastup u kostimu iz seks-šopa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    5. mart 2013 | 17:12

    Nigde ne pise da su obukli Mirnu i Nevenu. Pazljivim pregledom linkova utvrdicete da Mirna i Nevena nisu nikada u PGS imale nista slicno. Sarin kostim jeste iz sexy shopa, ali ne znam da li znate - a nekako sam siguran da znate da sve pevacice, od Karleuse preko Goce Trzan itd vrlo cesto dobiju komade ili cele kostime garderobe za snimanje za spotove, tv i slicno. Saru su ljudi iz sexy shopa iskoristili jer je najpopularnija. I sta sad, posto je ona nosila taj kostim? Da li je ona laka zena ili prostitutka jer su je stilisti i producenti obukli u to? Da li je manje vredan pevac i zabavljac zbog toga? Ne unistavajte karijere koje nisu ni pocele!

  • русија

    5. mart 2013 | 16:24

    па тако и изгледају.. сад им нађите и одговарајућу бранжу да раде

  • hromi daba

    5. mart 2013 | 17:39

    Koliko daleko ide nečija zavist i ljubomora, pa šta ako su i obukle garderobu iz sexy - shpa, mlade su i veoma im dobro stoji, ali to ne znači da su sklone promiskuitetu. Umesto da se trudimo da upotrebimo što više superlativa pominjući njih tri, novinari se napinju iz petnih žila ne bi li pronašli nešto degutantno. Sa jedne strane je to dobro, znat će izdiferencirat ko im želi dobro, a ko jamu kopa. Pustite ih ljudi, neka se u miru pripremaju za odlazak u Švedsku. Šta će se dogoditi ako se budu dobro plasirale. I tada će se javiti neki dušebrižnici koji će tvrditi da su to znali !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA