Stanija u ulozi Kleopatre promovisala Egipat

Srpska starleta Stanija Dobrojević promovisala je Egipat na sajmovima turizma u Beogradu i Berlinu

  • 0

Potencijalna učesnica rijaliti šoua "Farma", srpska starleta Stanija Dobrojevićpromovisala je Egipat na sajmovima turizma u Beogradu i Berlinu.

Stanija je vikend provela u Nemačkoj, na Sajmu turizma, gde je bila promoter ETA-e, turističkih vlasti Egipta. Na štandu jedne od najpopularnijih svetskih turističkih organizacija, starleta je ljubazno odgovarala na pitanja o Egiptu, i aktuelnoj situaciji u ovoj afričkoj zemlji.

Nije poznato koliku novčanu sumu je Dobrojevićeva dobila za ovaj angažman, ali ako je suditi po njenim izrazima zadovoljstva, Egipćani su joj poprilično popunili budžet.

- Već izvesno vreme sarađujem sa Evropskim konzulatom za turizam u vladi Egipta, maksimalno sam upućena u celu situaciju i sa zadovoljstvom promovišem Egipat - kaže Stanija, koja je iz Berlina produžila ka Sjedinjenim Državama.

Starleta će, sasvim je izvesno, početkom sezone povesti i prvu turu putnika iz Srbije, koji će direktno, avionima "Turkiš erlajnsa" odleteti put Egipta, tačnije Hurgade i Šarm el Šeika, inače omiljenih srpskih destinacija.

 

Konzul: "Oduševljeni smo Stanijom!"

Visoki konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail kaže da Stanija na najbolji mogući način obavlja sva svoja zaduženja.

Bolje promoviše Egipat od bilo koje Egipćanke. Savladala je materiju i kada je čovek sluša, ni po čemu ne bi mogao steći utisak da dolazi iz Srbije, a ne iz naše zemlje. Srbi su naša braća i očekujemo ih u Egiptu - kaže Ismail.

(S. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA