TVITOMANIJA 2013: Željko, Nina i Tasovac među učesnicima!

Prijavite se i vi! Najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama biće održana od 8. do 12. maja u hotelu "Novi Spa Hotels & Resort" u Novom Vinodolskom

  • 1

Tvitomanija, najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama, biće održana od 8. do 12. maja u hotelu "Novi Spa Hotels & Resort" u Novom Vinodolskom, koji se nalazi na hrvatskom primorju. Pored brojnih poznatih ličnosti, kao što su Željko Joksimović, Ivan Tasovac, Nina Badrić i ostali, na ovoj manifestaciji učestvovaće i naš portal Telegraf.rs.

Tema druge po redu Tvitomanije je "Društvene mreže i život", i na njoj će se govoriti o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju - komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, nauci, biznisu, umetnosti, estradi, kulturi.

U okviru predavanja, panel-diskusija i radionica govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama.

Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Tviter, Fejsbuk, Jutjub, Instagram, Forskver, Pinterest, Tamblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj internet zajednici.

Kako tvrde organizatori, očekuje se preko hiljadu gostiju, a celokupan program ove manifestacije možete pogledati ovde.

Ukoliko želite da učestvujete na Tvitomaniji, možete se registrovati preko ovog linka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poz

    12. mart 2013 | 22:11

    A Vlado, Aleksandra i Mare?????????????? :((((((((((((((((((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA