3

UMALO TUČA NA FARMI: Zorica se svađala sa Erom i Mećavom!

Počele prve svađe! Zorica Marković najpre se tokom doručka zamerila Mikiju Mećavi, a zatim se sporečkala i sa Ojdanićem, koji ju je uporedio sa Zoricom Brunclik

Zorica Marković
Foto: TV Pink

Farmeri nisu stigli ni kofere da raspakuju, jedva da su se i naspavali, a već su počeli da se međusobno prepucavaju – “led su probili” Zorica Marković i Miki Mećava, koji su se posvađali već za doručkom, a da je pevačica ustala na “levu nogu” dokazuje i to da se malo kasnije zakačila i sa dugogodišnjim prijateljem Erom Ojdanićem.

Prepirka je počela kada je Miki dao parče gibanice Zorici i uz to dodao i komad slanine, što je pevačica protumačila kao provokaciju i obrusila Mikiju rekavši mu da ona zna zašto on to radi, ali ne objašnjavajući šta ju je tačno uvredilo.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Kasnije, kada je ovonedeljni gazda Ekrem sazvao sastanak u vezi sa poslovima koji treba da se obave, Ojdanić je nenamerno upadao u reč Zorici, što je nju prilično iznerviralo. Ulje na vatru razdražljivoj Zorici dodalo je i to što ju je Era uporedio sa Zoricom Brunclik, koja je, takođe, učestvovala u ovom rijalitiju.

- Zar svaka “Farma” mora da ima Zoricu Brunclik – našalio se Ojdanić, na šta je pevačica burno reagovala.

Kakve veze ja imam sa njom, pa znam te preko trideset godina i bolje ti je da me sa njom ne upoređuješ – ljutito je odgovorila Markovićeva.

Era je, kako bi smirio situaciju, zagrlio pevačicu i poljubio je u znak pomirenja, i kroz šalu dodao da je ona ipak Nada Topčagić.

Sudeći da su već nastupile prve trzalice i svađe među takmičarima, može se naslutiti da nas očekuje burnih sto dana, koliko traje rijaliti.

(J. J.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Era Ojdanić, Farma, Miki Mećava, svađanje, Zorica Marković
Popularni komentari
 • l
  lipa

  farma- mesto gde “poznate licnosti” ujutru dobiju scenario svadje ko se sa kim svadja !!!

  najsramnije nesto ikada emitovano u nasoj zemlji!

 • P
  Prdez

  Ova Zorica je slika i prilika 90-ih godina. Turbo mafijasica. Ma ljaksena!

 • R
  Ralexic

  Ipak Era treba da se izvini zbog poredjenja sa Brunclikovom.Preko toga se nemoze jer to je prevelika uvreda.

foto dana

video dana