DAME, UŽIVAJTE! TOP 10 najseksi turskih glumaca! (FOTO) (VIDEO)

Mišićava tela, taman ten i prodoran pogled krase glumce za kojima lude Srpkinje, među lepotanima prednjače Burak Ozčivit, Mehmet Gunsur i Murat Jildirim

  • 55

DEVOJKE, SPREMITE SE! Oni su osvojili Srpkinje i zaslužni su što većina naših žena svakodnevno gleda serije, upijajući svaki njihov pokret. Predstavljamo vam listu 10 najlepših frajera iz turskih serija.

Burak Ozčivit (28) je crnokosi lepotan koji je žensku populaciju osvojio svojim prodornim pogledom, mišićavim telom i gustim brkovima. Poznat je po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", a pored glume, uspešno se bavi i modelingom, 2005. godine je dobio titulu "najbolji model Turske", a na svetskom izboru je zauzeo drugo mesto. Završio je Akademiju likovnih umetnosti, a hobi mu je fotografija. Večitu reputaciju zavodnika osporio je prošle godine, kada je verio svoju devojku Džejlan Čapu.

Pogledajte poljubac Bali-bega i krimske princeze Ajbige:

Murat Jildirim (34) poznat je po svom muževnom stavu i zavodničkom osmehu. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu, a glumom je počeo slučajno da se bavi. Poznat je po ulozi Demira u seriji "Asi", a trenutno možemo da ga gledamo kao seksi bogataša Savaša u seriji "Ljubav i kazna". Elegantan izled, crna uska odela i besprekorno beli zubi, doneli su mu uspeh i kod koleginice Burčin Terzioglu, sa kojom je od 2008. godine u braku.

Seksi scena iz serije:

Turski Bred Pit, plavooki Kivanč Tatlitug (30) je bivši košarkaš i najlepši model sveta 2002. godine. Glumio je bogatog i osećajnog muža u seriji "Gumuš", problematičnog momka u "Sever i Jug", kao i nesigurnog lepotana u seriji "Zabranjeno voće".

Žene ga obožavaju, a u Turskoj ga upoređuju sa holivudskim glumcem Bredom Pitom.

Mehmet Gunsur (37) je jedan od najlepših glumaca serije "Sulejman Veličanstveni". Svojim dečačkim izgledom i šarmom osvojio je brojne obožavateljke. Mehmet je najpoznatiji kao princ Mustafa, najstariji Sulejmanov sin. U Italiji je završio je studije glume, gde i danas živi sa porodicom. Radio je kao maneken i barmen, a oženjen je italijanskom rediteljkom i ima dvoje dece. Voli sport, trčanje i tenis, a Rim mu je kao rodni grad. Voli što ga u Italiji ne jure paparaci, dok je u rodnoj Turskoj redovno na naslovnim stranama.

Još jedan lepotan iz serije "Sulejman Veličanstveni" je Gurbej Ileri (25). Pravilne crte lica, beli zubi i izvajano telo pomogli su mu u građenju karijere. Diplomirao je na Akademiji lepih umetnosti, a trenutno je u vezi sa koleginicom sa seta Ezgi Ejuboglu.

- Zajedno smo mnogo srećni. Volim pametne i jednostavne devojke, ali je najvažnije da ne glume nešto što nisu. Jako mi je važno da je devojka iskrena, a najpre me može osvojiti osmehom- rekao je Mehmet za svoju izabranicu.

Seksi scena iz serije "Sulejman Veličanstveni":

Seksi crnokosi lepotan poznat kao "Ezel", Kenan Imirzalioglu (38) je turski filmski i televizijski glumac i model. Diplomirao je matematiku, a glumom se bavi već 14 godina. Kao mali je sanjao da bude Supermen, a hobi mu je gajenje bonsai drveća, ljubičica i gardenija. U Srbiji je poznat po ulozi Ezela, a pre nekoliko meseci u medijima se spekulisalo da je Kenan gej, što je oštro demantovao i čak najavio tužbu. Kao najveću traumu izdvaja kada mu je u detinjstvu kamion pregazio psa.

Halit Ergenč (43) je najplaćeniji i najpoznatiji turski glumac. Nesuđeni inženjer brodogradnje. Nakon prve godine batalio je studije na Tehničkom fakultetu i upisao glumu na Univerzitetu "Mimar Sinan". Kao student je svašta radio, bio je operater, prateći vokal, a najviše para je zaradio kao plesač u noćnim klubovima! Srpkinje je osvojio ulogom smirenog bogatog preduzetnika Onura u seriji "1001 noć", a posle uloge Sulejmana u istoimenoj seriji, ceo svet je poludeo za njim. Glumio je i u američkim serijama, a prvi brak trajao mu je samo pola godine. Kada je upoznao koleginicu Berguzar Korel, koja mu je glumila partnerku Šeherezadu u seriji "1001 noć", zaljubio se, počeli su vezu, a zatim se venčali i dobili sina.

Večiti zavodnik Erkan Petekaja (43) poznat je po ulozi ljubomornog muža i oca, kapetana Alija iz serije "Kako vreme prolazi". Za ovo ulogu Erkan je nekoliko puta nagrađivan, zbog izvanredne transformacije. Završio je Konzervatorijum u Istanbulu, a karijeru je počeo 1994, kada se upoznao sa kamerom i televizijom, pričajući šale. Oženjen je Didem Petekajom, koja je nedavno zatražila razvod jer ga je uhvatila u prevari.

Erkan Bektaš (41) je zgodni zavodnik i negativac koji glumi Javuza Morana u seriji "Ljubav i kazna". Diplomirao je na Univerzitetu geografije i istorije u Ankari. U Turskoj je poznat kao veliki televizijski, filmski i pozorišni glumac. 2010. godine je osnovao sopstveno pozorište. Oženjen je već šest godina i ima sina.

Glumac mlađe generacije koji je već osvojio ženska srca je Aras Bulut Inemli (22). Ovog mladog glumca znamo kao Metea iz serije "Kako vreme prolazi". Diplomirao je aeronautički inženjering. Devojku nema, jer je trenutno fokusiran na posao. Bavio se modelingom, te su ga producenti tako zapazili.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djidja

    4. april 2013 | 23:19

    Burak je vanserijski,savrseniji ne moze biti...A ovi sto pisu glupe komentare nek se vrate nekoliko vekova unazad pa nek se biju sa turcima...PRIVITIZAM!!!!!!!

  • to sam ja

    4. april 2013 | 22:28

    To bi sve valjalo probat :-))

  • jokica

    5. april 2013 | 10:57

    Nisam ni ljubitelj ni mrzitelj turskih serija,ni Turaka.Svako ima izbor i daljinski da promeni,ako mu se nesto dopada.Kao zensko,kazem da su ovi tipovi koje ste stavili prezgodni!San svake zene!Cisto fizicki aspekt gledam,koga jos zanima dal su Turci,ovi ili oni...Odrastite malo vi ostrasceni,i skapirajte da nismo vise u srednjem veku.Manite se kritika,vec pravac teretana,pa cemo uzdisati i za vama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA