MAJA: Uroš mi je priznao da je 4 puta kresnuo Avu! UROŠ: Vilice ću da vam polomim!

Nakon što je Maja otkrila da su Uroš i Ava imali seks, došlo je do žestokog sukoba, uvreda i umalo tuče između Uroša i Žarka

  • 23

Tenzije u kući "Velikog brata" uskoro bi mogle da se završe i fizičkim obračunom!

Sve je počelo onda kada je kontroverzna pevačica Maja Nikolić rekla da joj je kaskader Uroš Čertić priznao da je imao seksualni odnos sa starletom Avom Karabatić četiri puta.

- Uroš mi je priznao da je Avu kresnuo već četiri puta. Pitala sam ga jesi li imao nešto s njom, a on kaže: "Naravno, još prvo veče smo imali odnose, a posle još tri puta" - prepričala je Nikolićeva.

Međutim, blizanci Stojanović kritikovali su kaskadera u ispovedaonici, kako su rekli, "zbog poniženja koje je Avi priredio Uroš činjenicom da je to Maji rekao".

Jedan od njih dvojice Željko sve to je ispričao Avi, nakon čega je jedva izbegnut veći sukob. Čuvši ovo, Ava je poludela, a potom je kaskader uleteo u sobu i pretio da će blizancima polomiti vilice.

- Debilčino francuska, gnjido jedna, nabošću te u glavu, slomiću ti lobanju ako još jednu glupost lupiš ovde i laž izmisliš, pa nek me kazne 100 puta. Odmah ću da te nokautiram, pička ti materina francuska ona mala. Još jednu laž i slomiću ti vilicu. Meni ne treba ni 500 ni pet konja evra. Ko je koga je**o samo još jednom pisni i ubiću te. Ja sam tebe je**o prvo veče. Grkljan ću da ti izvadim, mame ti ga na***em - vikao je Uroš na Žarka.

Nakon ovoga Ava je udarila Uroša!

Izgleda da je Maji Nikolić trebalo svega nekoliko sati da u kući izazove pravi haos. Podsetimo, nakon seksa sa Avom, Uroš se ljubio upravo sa Nikolićevom.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jeca

    30. mart 2013 | 23:20

    MAJA JE LAZULJA I KRAVA KAKO PECNO LAZE DA NIJE REKLA...

  • carica

    30. mart 2013 | 23:24

    Zasto ga vredja na nacionalnoj osnovi?Znam da su Srbi i da zive u Francuskoj, ali... Da su blizanci NE DAJ BOZE dosli iz Hrvatske pa da mu je opsovao majku Hrvatsku, eeee to bi onda bio haos

  • Paris

    31. mart 2013 | 01:01

    Kakav je ovaj Uros dripac,seljacina,ma DJUBRE jednom recju!! Zeljko je za njega dasa!A ovu Maju u ludaru pod hitno,zena ima psihickih problema to je jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA