Kejt Midlton obilazila sirotinju u haljini od 1.200 evra! (VIDEO)

Britanski mediji su iskritikovali princezu zbog toga što se u siromašnom naselju pojavila u preskupoj haljini, ocenivši njen gest kao neprmeren

  • 2

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton pri poseti škole u Mančesteru, koja pripada ujedno i najsiromašnijim četvrtima, pojavila se u cvetnoj haljini kanadske marke "Erdem" od 1.065 funti (1.200 evra), što su brojni britanski mediji osudili kao neprimereno.

Novo igralište osnovne škole "Vrbe" koje je koštalo 47 hiljada evra, vandali su 11. aprila spalili do temelja, te je Kejt ovom prilikom razgovarala kako sa učenicima ove škole, tako i sa nastavnicma i roditeljima.

Kejt je došla da bi podigla svest o novom programu savetovanja M-PACT koji će se sprovoditi u školi, a koji je osmišljen u saradnji sa vojvotkinjinom Kraljevskom fondacijom i drugim dobrotvornim organizacijama. M-PACT nudi podršku deci čiji su orditelji alkoholičari i narkomani.

Pogledajte govor Kejt Midlton koji je održala pri poseti školi u Mančesteru:

(J. J. /Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    25. april 2013 | 00:21

    Принцеза, неће сигурно доћи у крпама. -.- Комуњаре. Нисмо сви исти!

  • ...

    9. avgust 2013 | 00:18

    Ironija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA