JOVANINA MAJKA: Ona je spavala sa Danijelom da ga ne bi prozivali da je gej!

"Oni su se sigurno dogovorili. Njemu odgovara da imaju seksualne odnose da bi skinuo etiketu homoseksualca. Jovana je verovatno odglumila, ona ima izuzetne glumačke sposobnosti", tvrdi misicina mama Svetlana

  • 16

Nakon što su Jovana i Danijel vodili ljubav na "Farmi" (bar je tako izgledalo na snimku), misicina majka Svetlana je u intervjuu za "Alo" ispričala da je ubeđena da seksa nije bilo, kao i da je njena ćerka sve odglumila kako bi pomogla Alibabiću za kog farmeri pričaju da je homoseksualac.

- Moram da naglasim da ja nisam gledala taj deo o kome vi pričate, ali isto tako moram da vas pitam da li se to dešavalo ispod jorgana? Jer ako jeste, ja mislim da su se njih dvoje dogovorili da simuliraju seks. Jovana je sigurno htela da pomogne tom momku jer su ga svi napadali da je gej - rekla je Jovanina mama, koju u njenom ubeđenju nije pokolebala ni činjenica da se Danijel odmah naklon "akcije" pohvalio Staniji da je imao seks sa Nikolićevom.

- Kažem vam, oni su se sigurno dogovorili. Njemu odgovara da imaju seksualne odnose da bi skinuo etiketu homoseksualca. Jovana je verovatno odglumila, ona ima izuzetne glumačke sposobnosti. Ja ću podržati njenu vezu sa njim ako ona bude bila sa njim kad izađe. Nisam sigurna koliko je sve to što se dešava među njima stvarnost, morate i vi razumeti da su to tamo specijalne okolnosti - zaključila je majka Jovane Nikolić.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majalena

    26. april 2013 | 16:22

    Hahahahaha.Poslije ovakve izjave uopste se ne cudim na koga je Jovana

  • Danijel

    26. april 2013 | 17:52

    I meni kazu da sam gej. Upoznajte me s cerkom molim vas

  • Nis

    26. april 2013 | 14:51

    Sta je majka,ako si sine,bravo,dobra dusa.strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA