KARLEUŠA: Zamišljam seks Bekute i Mrke... Joj, i njega golog i pegavog!

Goga Sekulić bi mogla da se istrči na hipodromu. Ona i njen muž su toliko lep par, skladan, produhovljen. Mogli bi detetu da daju ime - Poni

  • 33

Popularna pevačica Jelena Karleuša u ovonedeljnoj kolumni, koja je osvanula pod naslovom "Fak ju, tužite me", u svom maniru oplela je po aktualnim dešavanjima, a pažnju su joj zadržali najpre venčanje koleginice Goge Sekulić, zatim Cecin sin Veljko, koga nije zaobišla ni ove nedelje, dok Diva nije dužna ostala ni Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Poznato je da Karleuša redovno "proziva" svoje kolege sa estrade, a nakon što je suparnici Gogi Sekulić poručila da se "istrči na hipodromu", pevačica nije mogla a da ne zapazi i njeno venčanje, o kome su brujali svi mediji.

- Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu... Čudo! U svakom smislu te reči. Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo "stranjskih"... Pony... Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete... Ili Demian... Već zvuči kao pobednik neke paklene životne... trke. Figurativno mislim... da. Neka je sa srećom - prokomentarisala je Jelena.

Ni ove nedelje pevačica nije zaobišla da u svom javnom obraćanju potkači i sina Svetlane Ražnatović, Veljka, aludirajući na pisanje medija o tome što on nije mogao da dobije centralni separe u jednom klubu, te je Ceca navodno morala da interveniše.

- Danas čitam, deca idu u grad i sa 15 godina traže centralni separe. Nisam znala da to može. Evo ja odmah sad zovem da rezervišem centralni za Atinu i Nikicu. I šampanjac! Da umoče prst malo - napisala je pevačica, i dodala da je ona, kad je bila mala, prst umesto u šampanjac, umakala u rakiju.

Poznata po oštrom jeziku, Karleuša se nije libila ni da oplete po najpoznatijem političko-pevačkom paru. Naravno, misli se na Mrku i Bekutu.

- Ali kad vidim na TV-u Anu Bekutu i Mrkonjića... Meni se spusti. Da. To. Ne znam za vas, ali uhvatim sebe kako u izmaglici bolesne perverzije zamišljam njihov seks... i Mrkonjića golog. Joj! I još pegavog... I dig'o mu se... - uz zgrožavnje je pisala JK.

Kako je poznata pevačica već imala okršaja sa verom i crkvom, ali i padala pod čestu osudu društva i medija zbog otvorenog podržavanja LGBT populacije, izgleda da je sačekala pravi trenutak da kroz svoju kolumnu uzvrati "milo za drago".

- Ali ipak, vrhunac su mi ovi popovi... Pored takvog sveštenstva ja ću vernik postati, kunem vam se. Eee, Crkvo, Sodomo i Gomoro naša! Kad sam ja prozivala Crkvu, za to je bila potrebna petlja. Sad mi dođe da vas branim, crni i jadni bili da ne bili! Marš u manastire, da klečite na kukuruzu, a ne da dečake od vas sklanjaju! Prete oni još... I to Dačiću i Vučiću... Kaže onaj pop sa zlim pogledom i demonskim osmehom (a la Nikolić samo puta 100): "Proći ćete kao Đinđić!" A kako ćeš ti proći?! Čekamo tvoj seksi DVD, srce... Pa da vidimo na koje će pedere sumporna kiša padati - žustra je bila Karleuša.

(J. J./Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA