EKSKLUZIVNO - USKORO NOVI RIJALITI: "Model house" na Pinku!

Modni rijaliti-šou kreće 5. jula u specijalno izgrađenoj kući u Šimanovcima u kojoj će tokom 60 dana 22 mladih manekena i manekenki učiti posao u modnoj agenciji. Program vodi Boško Jakovljević

  • 11

Televizija "Pink" početkom jula započinje emitovanje "Model house", novog rijaliti šou-programa namenjenog mlađoj populaciji.

Kako saznaje Telegraf, po završetku "Farme", u filmskom gradu u Šimanovcima u specijalno izgrađenoj kući naći će se 22 mladih neafirmisanih manekena i manekenki koji će se boriti za sticanje statusa top-modela, novčanu nagradu i angažman na najprestižnijim modnim pistama širom planete. Program će voditi Boško Jakovljević, koji je i autor ovog projekta.

"Model house" će trajati 60 dana i biće emitovana umesto najavljenog "Krstarenja", rijalitija koji je trebalo da mlade ljude željne avanture okupi na luksuznom brodu, gde bi se tokom celog leta odvijao svojevrsni "bikini-šou".

Prema rečima našeg sagovornika bliskog produkciji, od "Krstarenja" se nije odustalo, već će ovaj atraktivni i zahtevni rijaliti morati da čeka neka bolja vremena, jer je za ovu sezonu bilo gotovo nemoguće pronaći adekvatan brod ili jahtu koji bi zadovoljili sve produkcione i životne uslove.

- Tačno je, "Model house" će se emitovati umesto "Krstarenja" - kaže Darko Popović, PR Pinka, i dodaje:

- Šou je namenjen pre svega mlađoj populaciji i biće više nego atraktivan. Na mestu gde se emitovala "Akademija debelih" biće napravljena specijalna kuća u kojoj će 22 mlade osobe učiti posao u rijaliti modnoj agenciji i pokušati da se izbore za svoje mesto pod "modnim suncem" - objašnjava Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seksoman

    3. jun 2013 | 19:20

    Divna ideja nema sta, prava stvar za i ovako retardiranu omladinu.

  • Black Woman

    3. jun 2013 | 19:53

    Sigurno ce biti fufica do fufice , kakve crne manekenke i modeli ,a ti manekencici , skriveni pedercici ! Ooooo Bože dragi ...

  • Marina Marković

    3. jun 2013 | 21:12

    Boze me sacuvaj samo kopirate zapad i ispirate mozak klinkama koje i onako nemaju mozak....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA