OVO SU HONORARI FARMERA: Ekremu 30.000 evra, Miki i Aki ne dobijaju ni dinar! (FOTO)

Božinovska dobija 3.500 evra nedeljno, Stanija, Tarot i Zorica po 1.000 evra, Era i Ljuba zarađuju po 700 evra sedmično, dok Vesna Rivas dobija 600 evra

  • 3

Spekulisalo se da učesnici "Farme" za to što spavaju u štali, muzu krave i kupaju se u koritu dobijaju pozamašnu svotu novca, međutim, samo neki od njih mogu da se pohvale da opravdano drže motiku u rukama. Kako "Naše novine" saznaju, Ekrem i Goca Božinovska će od učešća najviše profitirati, dok su drugi farmeri pristali da u Lisoviću borave za mnogo manji honorar a neki od njih ne dobijaju ni dinara!

 

Onome kome se zaista isplatilo što je svoje dane provodi na selu jeste Jutjub senzacija Ekrem, kome je isplaćeno čak 30 hiljada evra i to unapred, nevezano za to kada će napustiti imanje.

 

 

U osnovi, ipak će najviše novca zaraditi Goca Božinovska, koja će po nedelji dobiti čak 3.500 evra, a budući da je na "Farmi" jedanaest nedelja, njen honorar je već dostigao oko 38 hiljada evra.

 

Iako se verovalo da je starleta Stanija za ulogu VIP seljanke ojadila produkciju, ipak je po nedelji dobila samo hiljadu evra, što njoj nije smetalo da među prvima potpiše ugovor za ulazak u rijaliti.

 

 

Istu sumu kao i Stanija, za boravak na imanju je dobila Zorica Marković, ali i Tarot, koji je do sada zaradio 11 hiljada evra, a kako je sam istakao, to je jedini razlog njegovog ulaska u rijaliti.

 

Za nešto manje novca ušli su Era i Ljuba kojima će po izlasku biti obračunato 700 evra nedeljno, dok Vesna Rivas, iako naveći kavgadžija i animator, dobija 600 evra sedmično.

 

 

Duplo manje od svoje devojke Stanije dobio je maneken Panajotović, koji je nakon jedanaest nedelja provedenih na "Farmi" kući otišao sa oko 5.500 hiljada evra.

 

 

Jovana i Ša su za sto evra manje od Panajotovića pristali da izdrže teške uslove u seoskoj idili, i za to ih očekuje 400 evra po sedmici, dok su Dule i Filip Mitrović u rijaliti ušli za skromnih 300 evra.

 

Ipak, to nije najniža svota za koju su VIP ličnosti pristale da budu pod prismotrom gledalaca, jer su za 200 evra nedeljno Danijel Alibabić i Radojka ugovorili za boravak u Lisovićima.

 

 

Da je slava i promovisanje vrhovni motiv farmera, dokazuje i to što postoje oni koji su na farmu došli za džabe. Iako deluje malo verovatno da bi neko pristao na sva ograničenja koja sleduju u rijalitiju i konstantni monitoring i to besplatno, ali to je upravo slučaj sa Mikijem Mećavom, Akijem i sarajevskim slikarom Memom koji nisu dobili ni dinar za učešće.

 

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svetlana

    5. jun 2013 | 16:36

    Ekrem pljuje i podsmeva nas naj veci praznik Vaskrs,a mi njemu 30.000........

  • Mr.x

    5. jun 2013 | 19:35

    Ovo sigurno nije istina.Kako mogu Era i Ljuba da primaju istu sumu novca?A tek za Akija i Mikija!Ko bi im usao tamo da cisti govna i spava sa kravama i to za džabe?!

  • ana

    5. jun 2013 | 18:16

    a gospođa Karan??? nije mi jasno po čemu to natečena pijandura vredi toliko?? Ne volim rivas ali ona bi trebala da ima isto koliko i ova jer nije ništa postigla u životu.Vesna je i voditeljka i pravi šou a ova?? glumi moral....malo je od svog mafiaša dobijala pa sad i ovde...sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA