Jelisaveta Karađorđević opčinila Pirsa Brosnana

Princeza se sastala sa holivudskim glumcem koji ju je oduševio svojom spontanošću i poželela da se ponovo susretne sa njim

  • 2

Holivudski glumac Pirs Brosnan, koji u Beogradu snima film "November man", upoznao je pre nekoliko dana Jelisavetu Karađorđević. Srpska princeza očarala ga je spontanošću i šarmom.

- Tačno je da smo se Dragan i ja sreli sa Pirsom Brosnanom, ali je to bio kratak razgovor. On je izuzetno prijatan, vrlo simpatičan i spontan. Morao je da ode u kupovinu nekih sitnica. Biće prilike da se opet sretnemo. Moja unuka Indija boravi kod nas, tako da su vrata naše kuće otvorena i njenom šefu - rekla je Jelisaveta, čija je unuka Indija lični Brosnanov asistent, piše list "Blic".

Brosnan je gost Beograda od sredine maja. Prošle nedelje je četiri dana boravio u Londonu , a prekjuče je zbog lošeg vremena imao slobodan dan koji je iskoristio za odmor u hotelu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    6. jun 2013 | 00:44

    Svetski mega car od čoveka i definitivno najbolji Bond ikada. Šteta što su ti filmovi bili prosek, ali se zato dokazao i pokazao kasnijim ulogama. Jedva čekam da vidim ovo, pogotovo što je deo scena sniman kod ortakove kuće.

  • Mile

    6. jun 2013 | 06:10

    U suštini slavu je dobio glumeći Bonda ali tek sad pokazuje da je izuzetan glumac, naročito u komedijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA