3

STANIJA: Moje gole privatne fotke su me izblamirale (VIDEO)

Bivša učesnica "Farme" rekla je u emisiji "Glamur" da joj je bilo neprijatno kada su njene privatne fotografije iz telefona dospele na internet i počele da kruže po tuđim telefonima

Stanija Dobrojević
Foto: Facebook/Stanija Dobrojevic

Stanija Dobrojević je u intervjuu za emisiju “Glamur” televizije “Hepi” otkrila da joj je bilo neprijatno kada su njene privatne fotografije iz telefona dospele na internet i kada su te slike počele da kruže po tuđim telefonima.

Kako kaže Dobrojevićeva, ona je u tom momentu želela da uništi internet.

Bilo mi je jako neprijatno da se pojavim na fakultetu i da svi imaju te moje fotografije u telefonu i da me gledaju kao da dolazim gola – rekla je Stanija.

Bivša učesnica “Farme” je istakla da ne voli da vidi muškarca kako se slika telefonom sa napućenim ustima i da takve fotografije postavlja na Fejsbuk.

– Pravi muškarci to ne rade – kazala je starleta.

Emisiju “Glamur” u kome Stanija i njen dečko Filip Panajotović govore o svom zajedničkom životu možete pogledati u nedelju na televiziji “Hepi” od  20 časova. Voditelj je Ognjen Nestorović.

Pogledajte deo emisije “Glamur” televizije “Hepi” u kojoj su gostovali Stanija i Filip

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Filip Panajotović, Stanija
Popularni komentari
 • M
  Marijana

  Te fotke sama izbacila da bi postala poznata…da nije plasirala gole slike bila bi niko i nista…dobro i sad je samo starleta :)

 • A
  Aleksandar

  Daj bre vise,Stanija i Filip,ona kuka za fotke za koje je sama kriva,mmmm,ma nije kriva to joj je posao,Sterleta sta ste ocekivali

 • s
  sasa stankovic

  Stanija, ti si folirant sa tendencijom da postaneš kreten ! Ne misliš valjda da ti verujemo kako da te pojo blam zbog fotki koje si okačila na internet ? Ne prolazi fora sa izgubljenim telefonom. Soraja je isto nastupila sa forom o izgubljenom telefonu, ko je od koga kopirao vadilicu ? Plivajte dalje Amerika je daleko

foto dana

video dana