Hale Beri i Dženifer Garner apeluju da se zabrane paparaci! (FOTO)

Glumice su podržale zakon kojim se strogo kažnjava fotografisanje maloletne dece bez dozvole roditelja, jer kako ističe Berijeva - njena petogodišnja ćerka se plaši da ide u školu zbog foto-reportera

  • 5

Holivudske zvezde Hale Beri i Dženifer Garner svedočile su pred zakonodavnom komisijom kalifornijskog parlamenta, tražeći da se izglasa zabrana fotografisanja dece poznatih ličnosti i uvedu oštre kazne.

Dve glumice došle su u Sakramento kako bi podržale predlog zakona koji proširuje definiciju uznemiravanja maloletne dece njihovim fotografisanjem i snimanjem bez dozvole roditelja.

- Mi nismo samo razmažene zvezde. Mi smo i majke koje pokušavaju da zaštite svoju decu - izjavila je Beri, dodavši da se zbog navalentnih paparaca njena ćerka Nala (5) plaši da ide u školu.

- Tražim od vas, kao roditelje, da obratite pažnju na ovaj problem. Da li biste postupili drugačije da su u pitanju vaša deca? - upitala je Garner.

- Postalo je neizdržljivo. Ne znamo kako da zaštitimo decu. Paparaci nas stalno prate, u školu i kod lekara. Ne mogu stalno da se svađam sa njima iz dana u dan. Traumiraju mi decu - navela je surpuga Bena Afleka i majka troje dece - od sedam, četiri i jednu godinu.

Američki mediji i paparaci su zbili redove protiv predloženog zakonskog teksta za koji kažu da ograničava pravo na informisanje.

(J. J./Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gista

    14. avgust 2013 | 22:05

    jedno je posao,a drugo je pratiti i fotografisati decu poznatih osoba.to nije i ne može da bude isto.

  • Irena

    14. avgust 2013 | 22:38

    One su javne licnosti a ne njihova deca. Nema sta ko decu da prati i fotografise

  • beast from the east

    14. avgust 2013 | 20:21

    Zasto bi? Posao je, oni im daju posao. Jel su javne licnosti? Oces i jare i pare, ne moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA