GLUMCI UBICE U STVARNOM ŽIVOTU: Metju Broderik u sudaru usmrtio dve žene, zvezda "Sopranovih" ubio policajca! (FOTO)

Čarls S. Daton je ubio čoveka u kafanskoj tuči, Skajlare Deleon je osuđen na smrt zbog ubistva bračnog para na njihovoj jahti, a glumac iz "Bekstva iz zatvora" je kriv za smrt sedamnaestogodišnje devojke

  • 2

Holivudski glumci su česti gosti zatvora, ali ovoga puta se ne radi o korišćenju droge ili tuči sa paparacima, već o pravim ubicama kojima je suđeno za njihove zločine − popularna komičarka iz sedamdesetih Fej de Vit je muža izbola nožem, Metju Broderik je krivac za saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dve osobe, Rebeka Gejhart je pregazila devetogodišnjeg dečaka...

Davne 1965. Fej de Vit je ubila svog bivšeg supruga, pisca Reja Alena, kojeg je usmrtila nožem za otvaranje pisama! Na suđenju, glumica je tvrdila da se sve desilo u samoodbrani i da je nož dohvatila tek nakon što ju je Alen udario nekoliko puta. Takođe, objasnila je da se ne seća da je ubola Reja.

Ejmi Lokejn Bovenajzer, koja se proslavila ulogom u seriji "Melrouz Plejs", osuđena je na tri godine zatvora nakon što je 2010. dok je vozila u pijanom stanju, udarila u drugi automobil i ubila šezdesetogodišnju Helen Siman.

Čarls S. Daton, koji je najpoznatiji po ulozi predvodnika zatvorske kolonije u filmu "Alien 3", kao tinejdžer je u kafanskoj tuči ubio čoveka zbog čega je proveo sedam godina u zatvoru, a kasnije je odslužio još tri godine zbog posedovanja oružja.

Lilo Brankato Džunior, koji je igrao Meta Bevilakvu u seriji "Sopranovi", 2008. je osuđen na 10 godina zatvora zbog pljačke i ubistva policajca.

Skajlar Deleon, kojem su početkom devedesetih prognozirali uspešnu karijeru nakon velikog uspeha serije "Moćni rendžeri", 2009. je osuđen na smrt zato što je 2004. na njihovoj jahti, ubio Tomasa i Džeki Hoks.

Rebeka Gejhart, zvezda horora "Vrisak 2" i "Urbana legenda", 2001. je u Los Anđelesu pregazila devetogodišnjeg dečaka, ali ipak nije završila u zatvoru jer se van suda nagodila sa žrtvinim roditeljima.

Metju Broderik, suprug Sare Džesike Parker, 1987. tokom odmora u Irskoj, iznenada je prešao u suprotnu traku na putu, i izazvao čeoni sudar u kojem su nastradale putnice iz drugog vozila − Margaret Doerti i njena ćerku En Galager. Glumac je tvrdio da pati od delimične amnezije i da se ne seća sudara, priznao je krivicu, i umesto pet godina zatvora, optužen je samo za neopreznu vožnju i kažnjen sa 175 dolara (dobro ste pročitali!).

Robert Blejk, koji se proslavio ulogama u seriji "Bereta" i filmu "In Cold Blood", 2002. je optužen da je ubio svoju drugu suprugu Boni Li Bejkli, ali ga je porota oslobodila. Međutim, u civilnoj parnici je 2005. proglašen krivim, i naloženo mu je da isplati odštetu od 30 miliona dolara. Ali i to je izbegao tako što je proglasio bankrot.

Lejn Gerison, junak serije "Bekstvo iz zatvora", osuđen je na tri godine i četiri meseca zatvora zato što je 2001, dok je vozio pod uticajem kokaina i alkohola, svojim džipom udario u banderu − u nesreći je poginula njegova sedamnaestogodišnja saputnica, a još dvoje ljudi, koji su bili na zadnjem sedištu, je povređeno.

(Telegraf.rs / Deathandtaxesmag.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sashki

    17. avgust 2013 | 11:07

    Pa ovo je smešnije od našeg zakona. Sve isto sra*e svuda, imaš pare imaš slobodu

  • Dača

    17. avgust 2013 | 13:37

    Pravilo da "šta je dozvoljeno faraonu nije i volu" važi svuda u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA