Manu Čao zbog bilborda neće u "Pionir"!

Talentovani muzičar je, zbog komercijalnih bilborda poznatih brendova koji ne mogu da se prekriju, svoj koncert zakazan za 14. septembar premestio u "Halu sportova"

  • 3

Poznat kao antiglobalista i borac za ljudska prava, muzičar Manu Čao odbio je da nastupi u sportskoj hali "Pionir" pošto je protivnik velikih korporativnih brendova čije su gigantske reklame objavljene na bilbordima unutar dvorane, a koji ne mogu da se uklone ili prekriju tokom koncerta, te je nastup 14. septembra premestio u "Halu sportova".

Muzičar je zbog ogromnih reklama izrazito korporativnih brendova, koji su sponzori sportskih dešavanja, odbio da svoj koncet "La Ventura" održi u predviđenoj dvorani, te će 14. septembra u 20 časova nastupiti u "Hali sportova" na Novom Beogradu.

Manu važi za izrazitog antiglobalistu i borca za ljudska prava raznih manjina, te je jasno zbog čega su mu zasmetali bilbordi poznatih brendova, za koje je tražio da se prekriju.

Muzički repertoar ovog talentovanog umetnika prožet je socijalno obojenim tekstovima, pričama o ljubavi, sreći, siromaštvu, politici, potkovan je tonovima regea, roka i panka, i biće uokviren u koncertu pod imenom "La ventura".

Uvertiru u njegov koncert napraviće izvođači Hornsman Kojot i "Samostalni referenti", a karte se mogu kupiti na blagajnama i sajtu Gigstixa, kao i u "Korner šopovima", dok je cena karte 2.500 dinara i 3.000 na dan koncerta.

(J. J./Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    23. avgust 2013 | 15:03

    Pa nije Manu početnik da ga nazivate talentovanim cccc.

  • LaneBg

    23. avgust 2013 | 17:56

    Ману је краљина! И потпуно је у праву!!!

  • Necu da ti kazem

    23. avgust 2013 | 20:31

    Pa što onda peva za tolike cene karata, antiglobalista, da vidimo da li će odbiti honorar... Kada je već tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA