GOGA SEKULIĆ: Žao mi što nisam ostala trudna sa Igorom

"Bog mi je svedok šta sam sve za supruga uradila. Iako je bio na samrti, bio je srećan što je osetio moju ljubav i ja njegovu. Jedini muškarac koji je bio moj zaštitnik, koji mi je stalno davao komplimente, dizao me i vraćao mi samopouzdanje", rekla je neutešna pevačica

  • 5

Pevačica Goga Sekulić i dalje ne može da poveruje u to da njenog supruga Igor Ramović više nema. U razgovoru za "Kurir", pevačica je rekla je da joj jako teško zbog smrti supruga i da ne zna kako će celu ovu situaciju da izgura.

 

- Kada nekoga iskreno voliš, kada u zrelim godinama nađeš partnera za brak i ovako nešto ti se desi, ne znaš gde ćeš dalje, šta ti je činiti. Desetak dana nakon svadbe zaboleo ga je stomak. Išao je kod lekara, a oni su mu rekli da je neki virus. Otišli smo i na ultrazvuk, gde nas je dočekao šok! Lekar je rekao da ima utisak da gleda nalaze nekog teškog bolesnika u godinama, a ne mladog čoveka  - krenula je Goga sa svojom potresnom pričom.

 

Sekulićeva je istakla da proživljava pravi pakao da gotovo niko nije znao. Želja Igora Ramovića, koji je u tom trenutku bio bolestan, bila je da se o tome ne priča, pa je pevačica i njegova supruga ćutala, iako joj je to teško padalo, jer je smatrala da može čuti neki dobar savet od ljudi.

 

- Mi smo dve nedelje krili od porodice i prijatelja da je Igor mnogo bolestan. Međutim, okruženje je primetilo da on više nije isti, da je nervozan, da se čudno ponaša, pa smo najbližima rekli šta se dešava, a ubrzo nakon toga otišli u Hajdelberg, gde je ležao mesec dana - rekla je Sekulićeva.

 

 

S obzir na to da je Igor mesec dana ranije platio njihovu glamuroznu svadbu u hotelu "Hajat", ostao je bez novca, pa je stoga pevačica morala da da 30.000 evra, kako bi se lečio u Nemačkoj.

 

- Samo jedan pregled i konsultacija s doktorom je 1.500 evra. Nisam razmišljala koliko košta. Htela sam i humanitarne koncerte da pravim za njega. Kada god bi lekari rekli da nema nade, ja sam govorila da ima, da mu promene krv, organe. Nije bilo spasa, iako smo verovali da ga ima. Počeo je stomak da mu se puni vodom, da mu se ta tečnost spušta u noge. Imao je metastazu, koja je zahvatila deo pankreasa - rekla je Goga.

 

Igoru su urađene dve hemoterapije, da bi mu nakon druge otkazali bubrezi. Umro je 14. jula u 20:50 časova.

 

- Tog dana su mu dali masku s kiseonikom, prekrili ga čaršavom i bilo mi je sve jasno. Neke poslove koje je trebalo sestre da rade, a koje su, naravno, tu bile, ja sam želela da odradim. On bi onda samo zaplakao i rekao: „E, Gogo moja, treba bogu da zahvalim kakvu ženu imam." Tog dana kad je umro, samo sam ga mazila, ljubila, govorila mu lepe reči, izjavljivala mu ljubav, držala ga za ruke, pričala mu da ga ne dam. Umro mi je na rukama. Vrisnula sam, a lekari  su mi dali lekove za smirenje - kazala je neutešna pevačica.

 

 

Goga je na kraju istakla da je učinila sve za svog supruga.

 

- Bog mi je svedok šta sam sve za supruga uradila. Iako je bio na samrti, bio je srećan što je osetio moju ljubav i ja njegovu. Jedini muškarac koji je bio moj zaštitnik, koji mi je stalno davao komplimente, dizao me i vraćao mi samopouzdanje. Mnogo mi je žao što nisam ostala trudna. To bi mi dalo neku snagu - zaključila je svoju ispovest Goga Sekulić.

 

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    26. avgust 2013 | 11:33

    Zao joj sto nije ostala trudna,jedna recenica,a o troskovima i imovini,pljuvanju njegovih roditelja,parama...pola teksta,toliko

  • N.N

    26. avgust 2013 | 17:01

    Ne znam,meni je nje mnogo zao. Kako god,niko nije zasluzio ovakvu sudbinu...

  • Vase ime

    26. avgust 2013 | 11:32

    :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA