Da li je ovo novi dečko Monike Beluči? (FOTO) (VIDEO)

Prema navodima stranh medija italijanska lepotica je u vezi sa kontraverznim ruskim miliarderom azerbejdžanskog porekla Telmanom Ismailovom. Upoznajte ga

  • 5

Kao prava bomba, svetom je odjeknula informacija da je Monika Beluči navodno u vezi sa ruskim milijarderom azerbejdžanskog porekla Telmanom Ismailovom. Da podsetimo, poznata glumica je nedavno objavila da je njen brak sa Vensanom Kaselom došao do kraja,

Kako prenose italijanski i azerbejdžanski mediji, njihova ljubavna afera je navodno 2009. godine kada je italijanska lepotica gostovala u Turskoj na otvaranju luksuznog hotela koji se nalazi tik pored kompleksa čiji je vlasnik spomenutim biznismen.

Telman Ismailov je predsednik AST grupe, koja je posluje u mnogim zemljama širom sveta, a po podacima iz 2008. godine njegovo materijalno bogatstvo procenjeno je na 2 milijarde dolara.

Kada je Ismailov svojevremeno otvorio hotel u Antaliji, Vladimir Putin ga je kritikovao što je uložio previše novca van granica Rusije. Inače, njegov hotel u poznatom turskom letovalištu "Mardan Palace" dobio je ime po njegovom ocu. Takođe, Telman, koji je očigledno ljubitelj sporta, je vlasnik fudbalskog kluba iz Izraela Beitar Jerusalim.

Ovaj bogataš važi za kontraverznog i egstravagantnog biznismena i poznat je između ostalog po tome što je trošio milione dolara na nastupe mnogih muzičkih zvezda kao što su Dženifer Lopez, Maraja Keri, Tom Džons i ostali. Navodno, Ismailov je platio Džej Lo 1,4 miliona dolara za njeno desetominutno pevanje.

Video na kome Dženifer Lopez peva Ismailovu postao j pravi hit na Jutjubu

Telman se tokom života sprijateljio sa mnogim svetskim poznatim ličnostima, kao što su Šeron Stoun, Ričard Gir, Paris Hilton, Šakira i ostalim zvezdama koji su se pojavili na njegovim raskošnim zabavama.

Ovako Telman đuska sa Šakirom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogo

    30. avgust 2013 | 07:57

    Nije dečko nego ćale!

  • imeprezime

    29. avgust 2013 | 17:39

    Monika je vec dugo zaljubljena u Emira Kusturicu!

  • Lara

    29. avgust 2013 | 22:23

    Nije bitno u koga je ona zaljubljena, ovaj čika je milijarder, tj. šarmantan, lep, seksipilan, ma neodoljiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA