SEKS NON-STOP! U afričkom Velikom Bratu sve pršti od golotinje! (VIDEO) (18+)

Seks u kadi, krevetu, kuhinji, gole žene i muškarci koji paradiraju kroz kuću, tako je izgledala poslednja sezona rijalitija u Africi

  • 0

NJIMA NE TREBA AFRIČKA ŠLJIVA! Gledaoci afričkog "Velikog Brata" zaista ne mogu da se požale da im takmičari nisu pružili dovoljno akcije, učesnici su bili više goli nego obučeni, a seks u kadi i na drugim mestima je bio najnormalnija pojava!

 

U ovom izdanju popularnog rijalitija u kojem su učestvovali takmičari iz tridesetak afričkih zemalja nije bilo mesta za stid, a nogu su prvi "povukli" Južnoafrikanac Anđelo i Beverli iz Nigerije, koji su vodili ljubav u kadi, pred kamerama, naravno!

 

Anđelo i Beverli u akciji:

 

 

Kada su videli da je seks najbolji adut u borbi za naklonost gledalaca, pravi šou su napravili Bolt, mladić iz Sijera Leonea i Etiopljanka Beti, koji su uz već obavezno kupatilsko milovanje, bili aktivni i u krevetu.

 

A ovako to rade Bolt i Beti:

 

 

Uskoro su i skoro svi ostali učesnici počeli da se skidaju, a na kraju je pobedila Diliš iz Namibije, koja je osvojila nagradu od 300.000 dolara. A ako se pitate zašto, pogledajte jedan od njenih uobičajenih dnevnih golišavih "performansa":

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA