EKSKLUZIVNO: Pogledajte novi spot "Zabranjenog pušenja"! (FOTO) (VIDEO)

Sarajevski bend sa numerom "Ti voliš sapunice" najavljuje novi album "Radovi na cesti", koji će biti objavljen 10. oktobra u 10 časova

  • 0

PREMIJERA NA TELEGRAFU: Ako volite sapunice i "Zabranjeno pušenje", ovo je prava stvar za vas - popularni sarajevski bend je snimio otkačen spot za numeru "Ti voliš sapunice", drugi najavni singl za album "Radovi na cesti", koji će biti objavljen 10. oktobra.

- Spot obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vekove i doprinos sapunice svetskoj civilizaciji - u svom stilu je prokomenatarisao Sejo Sekson, frontmen "Zabranjenog pušenja".

Inače, video koji je režirao Žare Batinović je sniman krajem avgusta u Sarajevu, a osim Seksona u glavnoj ulozi se pojavljuje banjalučka glumica Nikolina Jelisavac.

Spot za pesmu "Ti voliš sapunice" režirao je Žare Batinović.

Da podsetimo, album "Radovi na cesti" će u svim državama bivše Jugoslavije biti objavljen u istom trenutku, 10. 10. 2013. u 10 sati, a slušaoci će kompletan CD moći besplatno da skinu na portalima partnera izlaska albuma, a to su:

Bosna i Hercegovina – Klix.ba

Hrvatska – Net.hr

Srbija – Telegraf.rs

Slovenija – Siol.net

Crna Gora – Cdm.me

Makedonija – Idividi.com.mk

Pogledajte spot za numeru "Ti voliš sapunice":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA