GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Karmen Elektra pokazala izazovno telo! (FOTO)

Provokativna glumica razgalila je maštu brojinim obožavaocima kada je objavila seksi fotografije u bikiniju sa Havaja, o kojima bruji čitav internet

  • 6

Fatalna glumica i "Plejboj" zečica Karmen Elektra u aprilu je napunila 41. godinu, a nedavne fotografije sa plaže pokazuju da zanosna plavuša nikad nije bolje izgledala, dok joj na izvajanom telu i ravnom stomaku mogu pozavideti i mnogo mlađe holivudske zvezde!

Zvezda serije "Čuvari plaže" besprekorno izgleda u kupaćem kostimu, kao i kada je pre mnogo godina stajala rame uz rame sa koleginicom Pamelom Anderson.

Dok se opuštala na plažama Havaja, glumica je odvojila nekoliko trenutaka kako bi izazovno ispozirala za sve svoje obožavaoce i počastila ih seksi fotografijama, koje je objavila na Tviteru.

Provokativna i zavodljva, rijaliti zvezda pomamila je internet svojim izazovnim fotografijama, dok ljubitelji lepog ženskog tela nisu mogli da sklone pogled i skrenu misli sa njenih savršeno oblikovanih atributa.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA