BREAKING BAD: Gaće Voltera Vajta prodate za 10.000 dolara (VIDEO)

Jedan obožavatelj ove američke serije kupio je donji veš koji Brajan Krenston nosi u prvoj epizodi

  • 3

Jedan fan popularne američke serije "Breaking Bad" nije štedeo novac da bi postao vlasnik veoma intimnog dela televizijske istorije. Naime, bele gaće, koje glumac Brajan Krenston, u ulozi glavnog junaka Voltera Vajta, nosi u prvoj epizodi serije, prodate su na aukciji za neverovatnih 9.900 dolara.

Donji veš, u kojima je Volter Vajt prvi put eksperimentisao sa metamfetaminima, koji će uskoro postati deo njegovog svakodnevnog života, bile su ponuđene u okviru aukcijske prodaje rekvizita iz serije.

Među predmetima oko kojih su se ljubitelji serije najviše otimali bili su i zvonce Hektora Salamanke, koje je odneto za 26.750 dolara, Volterov kadilak iz poslednje sezone, koji je prodat za blizu 20.000 dolara i ružičasti plišani meda koji je dostigao 23.250 dolara.

Ipak, najvišu cenu postigla je Volterova zbirka pesama "Listovi trave" ("Leaves of Grass"), koja je od presudnog značaja za ishod pete, poslednje sezone.

Aukcijom, koju je organizovao studio "Sony Pictures", ostvaren je ukupni prihod od blizu milion dolara koji će biti namenjen dobrotvornim organizacijama Nju Meksika, američke države u kojoj je bila smeštena radnja serije.

Pogledajte deo iz prve epizode serije "Breaking Bad":

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA