Sneki kao Karleuša, Knez imitira Josipu Lisac (FOTO)

U subotu od 21 čas na TV "Prva" emitovaće se druga epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato", gde će se i ovog puta poznate ličnosti nadmetati u imitacijama

  • 3

Muzička emisija "Tvoje lice zvuči poznato" došla je do druge epizode a takmičari nastavljaju šou sa novim zadacima za imitaciju.

Ove subote će se Ana Kokić predstaviti kao Pink, Goca Tržan će zaigrati poput Dženifer Lopez, Sara Jovanović će ovog puta promeniti pol i postaće Oliver Mandić, Sneki će se transformisati u Jelenu Karleušu, dok će se pobednica prve epizode Tamara Dragičević pretvarati da je Severina.

Jedna od učesnica šoua, Snežana Babić Sneki, istakla je da je više nego zadovoljna što će imitirati popularnu JK.

- Meni je bilo fantastično! Ovo je veoma lak zadatak posle Čole gde sam imala i zahtevnu koreografiju i zahtevno pevanje. Sada mi je zapala uloga žene i to veoma zgodne i visoke žene! Jelena je originalna, ima svoj scenski pečat i mnogo je uložila u svoju karijeru. Imitacija je ispala odlično! Uspeli smo u svakom smislu - od maske i šminke do koreografije i scene koja je u potpunosti vezana za jedan konkretan Jelenin nastup. Nije mi bilo teško da imitiram ni Jelenin glas, jer mi je njena muzika veoma bliska. Na kraju, svi su bili oduševljeni, a studio je izgoreo od aplauza - rekla je Sneki za sajt "Prve televizije".

I zadaci koji očekuju muške učesnike su podjednako zanimljivi i nimalo jednostavni. Skaj Vikler će potpuno promeniti muzički žanr, otići u romsku muziku predstavljajući nam Šabana Bajramovića, Boris Milivojević imitiraće Đorđa Balaševića, Knez Josipu Lisac, Aleksa Jelić podsetiće nas na fantastičnog, ali prerano preminulog Tošeta Proeskog, a Željko Šašić na legendarni duet Dina Merlina i Vesne Zmijanac.

Pored stalnih članova žirija, Ivana Ivanovića, Marije Mihajlović i Katarine Radivojević, u ovoj epizodi gostujući član biće Severina Vučković.

Pogledajte kako su se takmičari pripremali za drugu epizodu emisijie "Tvoje lice zvuči poznato" koja je na programu u subotu od 21 čas:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemamime

    18. oktobar 2013 | 17:02

    Ovu epizodu opet Tamara dobija :)) Po ovim slikama najbolje su je uradili :))

  • Marko04

    18. oktobar 2013 | 19:43

    #TLZP Odlican SOU !!! <3

  • Vlada

    19. oktobar 2013 | 22:57

    Neznam zasto je Tamara pobedila 1 put a krestala je I izgledala je mnogo ruzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA