2

Voditeljka takmičenja iz Makedonije Snežana Velkov: Makedonci imaju X faktor! (FOTO)

"Radujem se što mogu pričati makedonski, ali trudim se da razumete i moj srpski. Audicije su kao u Holivudu, scena, kandidati, žiri... Neretko sam se protivila odlukama sudija, posebno ukoliko pošalju kući meni dragog kandidata", ispričala je voditeljka

Snezana Velkov, X faktor Makedonija
Foto: Promo

Najpopulraniji pevački šou na planeti “X Factor” prikazivaće se od 29.10. i u Makedoniji na “Sitel” televiziji, a makedonski domaćin je dobro poznata TV voditeljka Snežena Velkov, koja je već 10 godina zaštitno lice ove popularne tv stanice.

– Počastvovana sam što mi je televizija “Sitel” još jednom ukazala poverenje: ovoga puta da budem domaćin ogromnog projekta kakav je ovaj. Rad na najpopularnijem pevačkom šou programu na svetu za mene predstavlja pravi izazov, ispunjenje moje velike želje, ali je i velika odgovornost. Verujem da ću ispuniti očekivanja – rekla je voditeljka.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ne krijući zadovoljstvo što u programu priča i na maternjem jeziku, ova šarmantna mama dva preslatka dečaka ističe da se truidila da svakog takmičara opusti i pomogne mu da se reši treme.

– Radujem se što mogu pričati makedonski, ali trudim se da razumete i moj srpski. U toku audicija bilo mi je fenomenalno, kao u Holivudu. Scena “X Factora”, kandidati, žiri… sve je bilo savršeno. Neretko sam se protivila odlukama sudija, posebno ukoliko pošalju kući meni dragog kandidata, ali šta da radimo, žiri je taj koji odlučuje – prepričava svoja iskustva Snežana.

Ova iskusna voditeljka, inače diplomirani filolog italijanskog jezika kaže da se odlično ukolipila sa sa kolegom Banetom Jevtićem, koji će zajedno sa njom voditi ovo takmičenje.

Bane Jevtić, X Factor

Foto: Promo

– Bane i ja smo se super zabavljali na snimanjima, što ćete imati priliku i da vidite u emisijama. Radovali smo se svakom prolazku kandidata u dalji krug takmičenja, a ja sam se pomalo i trudila da porastem u kadru, kako bih Banetu bila bar do ramena – šaljivo priča makedonska voditeljka.

Na poslednje  pitanje ko po njenom mišljenju sigurno ima “X Factor” popularna zaštitno lice “Sitela” skromno odgovara:

Ja možda nemam, ali Makedonci sigurno imaju “X Factor” i ovom prilikom pozivam sve da se u to i uvere od 29.10. kada očekujemo emitovanje prve epizode! – zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Makedonija, Voditeljka, X Factor
Popularni komentari
  • M
    Mari

    Scena ka u Holivudu?! Onda i nije neka. Prava i najbolja je ORIGINALNA U VELIKOJ BRITANIJI!

  • m
    mima

    Konacno i ovi nesto svoje da imaju!

foto dana

video dana