X FACTOR: Joksimović: Ja sam čovek iz naroda! Kristina Kovač: Ja sam kraljica Elizabeta! (FOTO) (VIDEO)

Članovi žirija popularnog televizijskog formata pecnuli su se međusobno u premijernoj emisiji koja je na programu u utorak 29. oktobra u 21:15 na televiziji "Pink"

  • 3

 

U premijernoj emisiji šoua "X Factora", koja je na programu u utorak, 29. 10. u 21:15 na televiziji "Pink", imaćemo priliku da vidimo kako su se  Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jaković i Kiki Lesendrić snašli u ulozi žirija. Već se nagađa ko je srpski Sajmon Kauel, a novi video nam pokazuje prve varnice izmedju Kristine Kovač i Željka Joksimovića.

 

Željko je bio oštar u odbrani svog stava da kandidati pevaju domaće kompozicije odbrusivši Kristini "Ja sam za razliku od tebe čovek iz naroda!", dok je Kristina priznala da je dežurni zlotvor, a na Željkov komentar ironično je prokomentarisala: " Ja sam kraljica Engleske…".

 

 

Koliko je ovaj televizijski format popularan govori podatak da podrška srpskom "X Factoru" stiže i od poznatih ljudi iz svetske muzičke industrije.

 

Naime, najpopularniji di-džej i radio voditelj u Ujedinjenim Arapskim Emiratim Kris Fejd (Kris Fade) je na društvenoj mreži Tviter postavio tvit podrške prvoj sezoni X Factora u našem regionu, naglasivši da je to njegov omiljeni televizijski projekat.

 

- Obožavam da gledam X Faktor! Upravo sam saznao da ovaj šou uskoro počinje u Srbiji! Odlična ideja! Puno sreće talentima! – napisao je Kris.

 

 

Inače ovaj poznati di-džej i voditelj trenutno živi u Dubaiju gde na Virdžin radiju (Virgin Radio) ima svoju emisiju u kojoj su gostovale mnoge svetske muzičke zvezde poput grupe "One Direction", pop ikone Džastina Bibera, Dejvida Gete i mnogih drugih.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    22. oktobar 2013 | 16:37

    Kristina je iskompleksirana budala i neurotična žena .

  • Miloš

    22. oktobar 2013 | 17:15

    Folirant... Lepo mu je Kristina odgovorila! Na svu SREĆU, ne može svako da razume šta je htela da kaže.

  • to sam ja

    22. oktobar 2013 | 19:44

    Ne dirajte mi Željka :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA