JAPA: Jelena pi*ko! JELENA: Neću da ti se pravdam s kim spavam! (FOTO)

- Neću da ti se pravdam i komentarišem da li sam se zaljubila. Ljude ne treba da interesuje kome ću da legnem u krevet - vikala je Jelena na svog bišeg dečka, a on ju je nazvao ološem

  • 6

Nakon što je bivši dečko Jelene Jovanović, Aleksandar Marinković Japa ušao na imanje i besno iskulirao pevačicu i bivšu devojku, ona mu je vratila istom merom, tako što se na livadi izdrala da neće da mu se pravda sa kim se ljubi i u čiji krevet leže. Tada ju je bivši dečko nazvao pi*kom. Japa je zahtevao da zna kako ga je tako brzo zaboravila i legla u krevet sa Edinom već posle pet dana.

- Kako si mogla da zaboraviš proteklih godinu dana sa mnom? Bili smo zajedno, a ti si posle petog dana legla u tuđ krevet. Čekam odgovor, pi*ko jedna. I sama znaš da si ološ, samo se sad praviš naivna - bio je uporan Japa, a Jelena ga je terala da je podseti šta je to bilo između njih.

Takođe, pevačica se pravila luda i rekla da su samo bili prijatelji.

- Bili smo samo dobri prijatelji, ali više nismo. Neću da ti se pravdam i komentarišem da li sam se zaljubila. Ljude ne treba da interesuje kome ću da legnem u krevet. Ovo je moj život ovde i sada. Ne pada mi na pamet da ti se pravdam - vikala je Jelena na Aleksandra, a on je šokiran stajao i slušao je.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA