Dubai hoće Cecu za zaštitno lice! (FOTO)

Agenti komapnije "Enjoy Dubai" u narednim danima će održati sastanak sa srpskom folk zvezdom, kaže Agneš Hanko iz menadžmenta arapskog turističkog operatera

  • 17

Jedna od najvećih turističkih kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata "Enjoy Dubai" zainteresovana je za saradnju sa folk zvezdom Svetlanom Ražnatović, i ukoliko do dogovora dođe, Ceca bi mogla da prostane jedno od zaštitnih lica ove egzotične turističke destinacije.

Agenti komapnije "Enjoy Dubai" trenutno potpisuju ugovore sa domaćim putničkim agencijama, a u narednim danima održaće sastanak i sa srpskom zvezdom, kaže Agneš Hanko iz menadžmenta arapskog turističkog operatera.

- Ukoliko planovi sa gospođom Ražnatović budu realizovani, ona će prisustvovati ekskluzivnoj promociji ove, svetski popularne destinacije tokom koje će grupa turista iz Srbije biti u prilici da uživa u pustinjskom reli safariju, obilasku modernih građevina, marina, veličanstvene velike džamije, palata, ali i drugih, među srpskim turistima manje poznatim turističkim atrakcijama Emirata - rekao je Agneš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nickey

    23. oktobar 2013 | 23:00

    Zar nije očito o čemu se radi? Jučer smo čuli da je Karleuša tražena u Americi pa naravno da nakon toga mora i Ceca u Dubai. Sve je to sustav.

  • marko

    23. oktobar 2013 | 22:42

    Samo nek paze da im sta ne mazne, ako zapeva pesmu "a da sam krala , krala sam .." i naravno da se ne razboli naprasno

  • Ajvan

    24. oktobar 2013 | 00:00

    Jedino ako je Dubai nadimak za Dobanovce... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA