EDIN JAPI: Imaš zabranu prilaska Jeleni na 10 metara!

Škorić se potpuno iznervirao kada je Marinković rekao da je Jelena Jovanović "dr*ca"

  • 10

NE ŠALI SE! Edin Škorić izgubio je živce sa Aleksandrom Marinković Japom, a njihova međusobna rasprava se završila pretnjama. Prvo je Japa ogovarao Jelenu Jovanović kod Ekrema, a "kap koja je prelila čašu" bila je kada je Aleksandar dobacio atraktivnoj zvezdi "Granda" da je "dr*ca".

Kada je Edin čuo ružne reči koje je Japa uputio Jeleni, potpuno je poludeo. Škorić je ušao u sobu i pitao Aleksandra da li oni imaju neki problem.

- Ko? Ja i ti? Ha-ha-ha... Svašta! - rekao je Edinu zbunjeni Japa.

Škorić je rekao da smatra da problema ima, pošto Japa Jelenu naziva pogrdnim imenima. Edin mu je zapretio, ukoliko nastavi sa takvom praksom, da će videti šta ga čeka.

- E, videćeš šta će biti! Ja sa takvima kao što si ti problem rešavam za 36 sekundi! Žao mi je što sada ne mogu - ljutito je rekao Edin, dok mu je Japa ubrzo odgovorio:

- Pa ne možeš, ha-ha-ha - podsmevao se Marinković bivšem odbojkašu.

Edin mu nije ostao dužan.

- Tako je, ali misliš li ti da će ovo večno da traje? Videćeš šta će biti, samo ti nastavi... Ti, čoveče, imaš zabranu prilaska na 10 metara! Ej! - upozorio ga Škorić Japu.

Da podsetimo, Jelena i Edin već duže na vreme na "Farmi" razmenjuju nežnosti, a pre neki dan kamere su ih "uhvatile" kako se ljube i maze u dvorištu.

Pogledajte kako Škorić masira Jovanovićevu

(Telegraf.rs/izvor: Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adam

    27. oktobar 2013 | 12:48

    Japi, nula od coveka. Da je valjao, porastao bi!

  • Lorena

    27. oktobar 2013 | 13:44

    volim Edina.biti džentlmen je stvar vaspitanja i lične odluke pošto mnogi muškarci nemaju pojma šta to uopšte znači,a Edin je pravi muškarac i džentlmen.srećna sam kad to vidim i prepoznam,veseli me da to nije izumrlo.

  • Bosnjak

    27. oktobar 2013 | 18:42

    Obojica su ljige a za Jecu je u pravu dr..a do daske.Za ovog Japu znam da je pravoslavac ali za Edina ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA