BORIS: Tražio sam još kraću haljinu za nastup! (FOTO)

"Najveći problem bile su štikle, ja valjda nemam razvijene te mišiće koji su potrebni za hodanje na štiklama. Trebalo mi je par dana da potpuno skinem boju sa sebe.", rekao je pobednik treće emisije šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 7

Boris Milivojević, koji je pobedio u trećoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imitacijom Tine Tarner, otkrio je da je zahtevao da mu se za nastup skrati haljina.

- Krojačko odeljenje je pomoglo da sve bude kako treba, jer sam ja malo punačkiji od Tine. Haljina je prvobitno bila duža, ali sam ja tražio da se skrati, jer Tina uvek pokazuje svoje dugačke noge - rekao je glumac za sajt "Prve" televizije.

Milivojević je naveo da su najveći problem u nastupu bile štikle.

- Najveći problem bile su štikle, ja valjda nemam razvijene te mišiće koji su potrebni za hodanje na štiklama. I.. da, farbanje i pranje! Trebalo mi je par dana da potpuno skinem boju sa sebe. To je bilo vrlo problematično - priznao je Boris, koji je istakao da će mu biti drago što će sledeće nedelje imitirati Elvisa Prislija.

- E, izvukao sam baš ono što sam želeo. To je Elvis Prisli, ali sa starim baladama, onako debeo! A ja sam već debeljuškast... - zaključio je Boris Milivojević.

(Telegraf.rs/izvor: Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA