9

JELENA JOVANOVIĆ: Tuta za mene ne postoji

Pevačica još uvek ljuta na Marinkovića zbog njegovog ponašanja prema njoj. Japa je, takođe, izjavio da ubuduće ne želi da razgovara sa Jelenom

Jelena Jovanović i Aleksandar Marinković Japa
Foto: Promo Farma, Facebook/Aleksandar Marinković

Jelena Jovanović rekla je da nema nameru da se u skorije vreme pomiri sa Aleksandrom Marinkovićem Tutom. Pevačica je voditelju Ognjenu Amidžiću kazala da Japa za nju jednostavno ne postoji posle niza pogrdnih reči izrečenih na njen račun.

– Ja ne komuniciram sa Tutom. Jedino ako mi se on izvini – dosledna je Jovanovićeva.

Marinković je takođe izjavio da ne želi da se pomiri sa Jelenom i da je jedini način da se to desi ako mu se ona izvini. Japa je po ko zna koji put ponovio da mu nije jasno šta se pevačicom desilo od kada je ona ušla na “Farmu”.

Foto: Promo

Foto: Promo

Na Ognjenovo pitanje da li bi Jelena i Tuta otpevali za gledaoce njihovu zajedničku pesmu “Savršen dan”, Marinković je odgovorio da ne želi i da ubuduće neće sa Jovanovićevom pevati ovu pesmu kada njih dvoje izađu napolje. Jelena je s druge stranje istakla da nema problema da otpeva tu pesmu, jer, kako kaže, voli tu numeru.

Inače, pre samog početka šoua, voditelj Ognjen Amidžić otkrio je farmerima tajni zadatak koji je imao Japa, a to je da se Marinković sprijatelji sa Simonidom. Pošto je uspeo u tome, Japa je i zvanično postao punopravni učesnik popularnog rijalitija i ušao u borbu za novčanu nagradu vrednu 50.000 evra.

U međuvremenu, Edin je dobio tajni zadatak da “pomiri” Tutu i Jelenu, odnosno da ovo dvoje ponovo počnu da pričaju. Posle dosta nećkanja, Škorić ga je prihvatio.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandar Marinković Japa, Edin Škorić, Farma, Jelena Jovanović
Popularni komentari
 • Р
  Ратко

  Ако је имало паметан Един ће одбацити овакав задатак, јер се зна да помирење код већине доводи, до све дубље комуникације, а задруга овим поново покушава да направи потенцијални троугао то је јасно. Едине ако мозга имаш батали награду коју ти је бедни задругар наменио, и чувај своју љубав.

 • M
  Mrki

  Ko su ove face? Japa? Tuta? haha

 • s
  su

  Sada cemo videti da li je Edinu zaista stalo do Jelene! Da li je zbog neke nagrade spreman na sve!? Steta za Jelenu,mlada,lepe,a nalazi samo neke ozenjene,razvedene…zar nema mladih slobodnih momaka,steta sta e daje za primer mladim devojkama..Sta se folira,da mene neko tako izogovara,kao Japa nju,ja bih mu oci iskopala,a ona kao nece nista da kaze,providna je

foto dana

video dana