Miki upao na imanje, pa pobegao preko ograde! (VIDEO)

Voditelj je mimo produkcije noćas ušao na imanje kako bi Džidži poklonio psa i čokoladu za rođendan, a nakon nekoliko sekundi preskočio je ogradu i nestao u nepoznatom pravcu

  • 6

Bivši farmer Miki Đuričić upao je noćas na imanje u Lisoviću kako bi Aleksandri Stojković Džidži poklonio kuče i čokoladu za rođendan i zadržao se samo nekoliko minuta. Miki je nakon što je obradovao plavokosu pevačicu, pobegao sa imanja. Produkcija je bila šokirana ovim gestom voditelja, te je angažovala obezbeđenje da pretraži da li je Miki i dalje na imanju.

Iz produkcije kažu da je voditelj nekoliko puta molio zadrugu da se vrati na imanje, ali mu to nije omogućeno, budući da diskvalifikovani učesnici imaju zabranu ponovnog ulaska.

- Tokom prethodnih nekoliko dana, bivši farmer Miki Đuričić je na više načina pokušao da izbori učešće u sinoćnjem baražu kako bi se, eventualno, vratio na "Farmu". On je uputio brojne SMS poruke producentima rijalitija u kojima ih je molio da se vrati na imanje ili pak učestvuje u baražu, te na taj način izbori šansu za povratak. Iako je Zadruga na svaku od njegovih molbi odgovorila negativno, jer takmičar koji je diskvalifikovan ne može učestvovati u baražu, Miki je bio uporan, pa je na dan baraža upao na imanje sa namerom da Džidži čestita rođendan. Dotrčao je do Džidže, kojoj je posle čestitki poklonio psa, da bi potom, posle svega nekoliko sekundi napustio imanje - kažu iz produkcije.

Pogledajte kako Miki upada na imanje:

Nakon što je Miki pobegao, produkcija je angažovala obezbeđenje koje je pretražilo imanje i proverilo da li je voditelj i dalje na farmi. Podsetimo, sinoć je ispao makedonski pevač Hristijan, a na imanje se vratio Čupo. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA