IZBAČEN ZBOG JELENE: Čupo napustio imanje zbog tajnog pisma!

"Meni je on samo dao papirić na kome je pisalo da su moja mama i baka dobro, da pazim kako se ponašam, da ne budem toliko vulgarana i da ne nasedam na provokacije", ispričala je Golubovićeva sadržinu cedilje koju je krišom dobila

  • 10

Čupo Kalač tek što se vratio na imanje u Lisovićima kako bi zaprosio svoju rijaliti devojku Jelenu Golubovićkažnjen je diskvalifikacijom jer je glumici dao pismo sa informacijma iz spoljnog sveta, što je najstrože zabranjeno!

Ognjen je nenajavljano posetio farmere kako bi obavestio Kalača da napusti imanje, jer je Jeleni u toku dana iza sena dao ceduljicu sa aktuelnim informacijmama, a njoj neredio da preda pismo koje je dobila.

Golubovićeva se ispočetka pravdala kako ne zna o čemu Ognjen priča, te je prvih nekoliko minuta gledala zbunjeno, da bi se "setila" o čemu je reč kada je voditelj rekao Čupi da se pozdravi jer napušta imanje.

- Meni je on samo dao papirić na kome je pisalo da su moja mama i baka dobro, da pazim kako se ponašam, da ne budem toliko vulgarana i da ne nasedam na provokacije. Ali to pismo nije kod mene - pravdala se glumica farmerima, koji su oštro osudili to što je ona dobijala smernice za ponašanje.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole =P.F.C.=

    28. oktobar 2013 | 23:12

    Hahaha...kako je ispao glup. Bravo za potez.

  • xoxo

    28. oktobar 2013 | 22:14

    Sad jos samo fali onog malog Akija da vrate...dokoni ljudi!

  • sandra

    29. oktobar 2013 | 01:16

    Gospodo pogledajmo ovaj njen "zbunjen" izraz lica i prisetimo se koliko ga je puta do sad koristila..Beži bre lujko provaljena si!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA