LUKASOVA ŽENA: Slupala sam se jer mi se smrklo pred očima!

"Imam nizak pritisak i jednom trenutku sam izgubila kontrolu za volanom, nisam namerno udarila tuđa kola! Užasno se osećam, svima ću nadoknaditi materijalnu štetu", rekla je Sonja, koja je trenutno u Beču sa suprugom

  • 8
Sonja Lukas Foto: Marko Todorović

Supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović još uvek se nije oporavila od nedavne saobraćajne nesreće, koju je izazvala dok se isparkiravala i pritom udarila tri automobila, a za "Naše novine" objašnjava zbog čega je zapravo izgubila kontrolu nad vozilom!

Modna dizajnerka nije krila da se užasno oseća zbog incidenta koji je napravila, i da bi sve uradila da može da vrati vreme, i dodaje da joj se nikada nije desilo ništa slično.

- U jednom trenutku sam izgubila kontrolu za volanom, žurila sam da stignem kod frizera i na avion za Beč. Namestilo se tako da upadnem u nevolju. Verujte mi da mi je jako teško da pričam o tome jer nisam namerno udarila tuđa kola! Uznemirila sam se čim sam videla šta sam uradila - ispričala je Sonja, koja planira da napravljenu štetu nadoknadi.

- Imam nizak pritisak i u tom trenutku, kad sam osetila da gubim kontrolu nad kolima, smarčilo mi se pred očima. Srećom, nikoga nije bilo u blizini niti sa mnom u kolima. Materijalnu štetnu nadoknadiću ljudima čija sam kola udarila. Trenutno sam u Beču sa Acom, ali i dalje ne mogu da verujem kroz šta sam prošla - rekla je Lukasova žena.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sssss

    30. oktobar 2013 | 23:47

    Hahaha zna se ko ce da nadoknadi stetu,ona ce da nadoknadi nista sama nije stekla u zivotu sve preko elitne prostitucije...

  • marina

    31. oktobar 2013 | 00:09

    Znaci , stigla je i kod frizera i na avion :)

  • Pedja

    30. oktobar 2013 | 23:56

    Nemoj onda da vozis???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA