BOGATA NASLEDNICA: Soraja dobila 400.000 evra!

Starleta koja je nasledila kuću u Zadru, stan u Kninu i automobil kaže da trenutno ne planira da prodaje sve što je dobila

  • 1

KAO PARIS HILTON: Sorajakoja godinama nije bila u dobrim odnosima s ocem i polubratom, tokom nedavnog boravka u Zadru pomirila se sa njima i tada saznala da je naslednica poveće imovine u vrednosti od 400.000 evra!

- Soraja nije jedan period razgovarala s ocem i bratom, imali su lošiji odnos jer oni su bili ljuti na nju što je ugradila silikone i slikala se za muški magazin i, taman kada su se izmirili, pojavila se informacija u medijima da je sa Sinišom Mihajlovićem, što je tek pogoršalo odnose. Ona je čekala da se situacija oko svega malo stiša, a onda je otišla kod tate i popričala sa njim, nakon čega su se opet izmirili. Ni najmanje nije očekivala ovo što je zadesilo u pozitivnom smislu, a to je nasledstvo koje je dobila od tate, tačnije ona i polubrat. Dobila je kuću u Zadru, stan u Kninu, automobil "nisan" i još neke sitnice - priča izvor blizak porodici Vučelić, a starleta je potvrdila da je postala bogata naslednica.

- Jeste, tačno je da sam dobila nasledstvo, brat i ja zajedno. Trenutno ne planiram da prodajem sve što sam dobila, za sada za tim nemam potrebu. Jedno vreme nisam sa tatom i bratom bila u dobrim odnosima, ali sada je sve super, zbog čega sam veoma srećna - kaže Soraja.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA