ZVEZDE GRANDA: Sanel, Milica, Aleksandra, Marija i Stefan prošli dalje!

Od 25 kandidata, petoro najboljih je prošlo u narednu fazu takmičenja koje se emituje na "Pinku"

  • 3

U četvrtoj emisiji "Zvezda Granda" koja je sinoć prikazana na televiziji "Pink", publici i žiriju se predstavilo 25 takmičara koji su pokazali zavidno umeće, ali mesta u narednom krugu je bilo samo za pet najboljih.

U naredno kolo od 25 prošlo je njih petoro, odnosno Sanel Smolo, Milica Pavlica, Aleksandra Nikolić, Marija Stojićević i Stefan Živković.

Da podsetimo, u narednu rundu su se u prethodnim emisijama već plasirali Filip Kićanović, Katarina Gardijan, Ljubomir Perućica, Damir Džakić, Anastazija Mitrović, Mladen Žikić, Ševki Jahiš, Ljubica Mosovska, Jasmin Hasić, Hajra Bojač, Haris Kulović, Stevan Stevanović, Marina Radosavljević, Toni Damjanović i Adnan Hodović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    3. novembar 2013 | 09:00

    Ovoga puta su bas debelo omanuli i ogresili se o decu koja stvarno dobro pevaju. Neznam da li im je cilj da izaberu lepuskaste devojke koje nemaju pojma u odnosu na momke koji nisu prosli a zvucali su fantasticno. Ovo sinoc je zaista sramota za ceo grand!!!

  • zullu

    3. novembar 2013 | 11:41

    Mislite da čika Saša dozvoljava slučajnosti?

  • belma

    3. novembar 2013 | 10:51

    Da bi proslo sto više zenskih kandidata,ogrijesili su se o momke koji realno pjevaju bolje deset puta. Nema smisla. Najlošija emisija dosad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA