Seve podnela prijavu protiv Tanje Vojtehovski!

"Zbog informacija sa ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uslovima viđanja deteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka", naveo je menadžer Vučkovićeve

  • 6

Povodom navoda da je Severina nezadovoljna zbog odluke suda da alimentaciju za malog Aleksandra bude smanjena sa 10.000 na 1.000 evra, oglasio se i njen menadžer Tomislav Petrović, kako bi demantovao ovu informaciju, ali i predočio da će protiv Milanovog portparola Tatjane Vojtehovski podneti krivičnu prijavu.

Saopštenje Severinine PR službe prenosimo u celosti:

"Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala PR Milana Popovića Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio jedan srpski medij.

Isto tako, određivanje alimentacije još uopšte nije došlo na red, pa bi demantovao i te laži.

Nije istina ni da Severina želi postići vansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene prezadovoljna, jer su sve odluke donesene u interesu deteta.

I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim tim taj pasoš izrađen nelegalno i u lošoj nameri.

Ne znam čemu medijski pritisak od strane Milana Popovića i njegove glasnogovornice Tatjane Vojtehovski, jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu deteta.

Ovim putem apelujem na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka.

Zbog informacija sa ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uslovima viđanja deteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka.", piše u zvaničnom saopštenju.

(Telegraf.rs/Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    3. novembar 2013 | 13:43

    Severina dosadna si i sad već ideš na nerve i onima koju su te gotovili..Beži bre!!

  • hromi daba

    3. novembar 2013 | 21:05

    Pomalo maliciozno od strane Severininih advokata ?! Nije li plasiranje porno filma posezanje za nečijom privatnosti, dakako da je, a to joj nije smetalo, od tada njezina popularnost ide uzlaznom linijom. Šta određuje privatnost u ovom sudskom postupku kad su se oboje trudili da javnosti predoče na najbezočniji način jedno drugog, gde je granica koja seže u privatnost ? Koje su druge opcije u toj pravničkoj gunguli a da se nema privid utjecaja na sud. ? Tanja je obavila deo posla za koji je i plaćena, ne vidim šta dobija druga strana sem produbljivanja jaza. Nije li Severina odlučila da sudskim postupcima dođe do poravnanja iako tvrdi da nije reč o alimentaciji. Nije nego ? Sa 10.000 € se može živeti na veoma visokoj nozi, čak i u štiklama, a sa 1.000 taman pokriva sinove troškove.

  • Cvrle Srle

    3. novembar 2013 | 16:33

    To nije istina, sto bi naglasio da probaganda do ovome, sto vecina kazu, nije istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA