Nikol Šerzinger pijana na snimanju "X Factora"? (VIDEO)

Lepa pevačica sve vreme je skakala i trčala po studiju, vrištala i smejala se glasno, a gledaoci kraj malih ekrana bili su šokirani misleći da je potpuno van sebe od alkohola

  • 7

Zgodna pevačica i član žirija britanskog "X Factora", lepa Nikol Šerzinger, pojavila se proteklog vikenda na snimanju emisije toliko vesela, da je ekipa pomislila da je pijana, a gledaoci kraj malih ekrana bili su šokirani.

Nikol je sve vreme skakala po studiju, vrištala i smejala se glasno, a iz produkcije demantuju pijanstvo, navodeći da je pevačica samo bila u duhu teme emisije - disko veče.

Lepotica je prvo zaprepastila sve prisutne kada ju je voditelj predstavljao, jer je počela da skače kao da je potpuno van sebe, a sa čudnim ponašanjem nastavila je i tokom emisije. Gledaoci su se pitali da li je lepa Nikol zaista samo bila euforična ili pijana, ali se društvena mreža Tviter usijala od negativnih komentara.

Iz PR službe poručili su da nema govora o pijanstvu.

- Nikol nije bila pijana, već uzbuđena i u disko fazonu - stoji u saopštenju.

Pogledajte snimak pa sami procenite da li je reč o alkoholu ili euforičnosti:

(A. Č./ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA