TLZP: Tamara kao Rozga, Goca kao Loša (FOTO) (VIDEO)

Mlada glumica ove subote u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" imitiraće hrvatsku pevačicu, iako neodoljivo podseća na voditeljku Natašu Miljković. S druge strane, Goca će ponovo biti u koži muškarca, tačnije Saše Lošića Loše iz "Plavog orkestra"

  • 4

Tamara Dragičević je za petu epizodu šoua "Tvoje lice zvuči poznato" dobila najnoviji zadatak. Nakon transformacije u jugoslovensku folk ikonu Lepu Brenu, glumica će sada ući u lik i delo hrvatske pevačice Jelene Rozge.

Tamara drugi put zaredom mora nositi plavu periku, a mejkap artisti ponovo šminkom pokušavaju napraviti sličnost, ovoga puta sa lepom Dalmatinkom. Iako će imitirati Jelenu Rozgu, mlada glumica neodoljivo podseća i na voditeljku Natašu Miljković.

Eli iz "Montevidea" je uspela da se u prošloj emisiji vizuelno potpuno transformiše u Lepu Brenu, ali po oceni žirija taj efekat nije bio dovoljan, jer nije uspela vokalno da "skine" Brenu. I Jelena Rozga ima vrlo specifičan glas. U subotu ćemo videti kako će se Tamara snaći u ulozi najuspešnije pevačice grupe "Magazin".

S druge strane, Goca Tržan će ponovo biti muškarac. Posle Džeja Ramadanovskog, Brajana Džonsona iz benda AC/DC, pevačica će ovog puta biti frontmen "Plavog orkestra" - Saša Lošić Loša. I ponovo maska na licu, ponovo karakterstičan nos, a i znajući Lošin stajling, još jednom će na scenu izaći s kapom na glavi.

Ali ono što će Goci prijati je brz ritam jednog od hitova Plavog orkestra, pa je za nastup uvežbavala Lošine pokrete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA