UŽIVO: Ovako Karleuša peva hitove Lepe Brene! (VIDEO)

Pevačica je svoje muzičko umeće pokazala izvodeći numere "Udri, Mujo", "Čik pogodi" i "Hej, Šeki", dok su komentari na njeno pevanje i ovoga puta podeljeni

  • 44

Poznato je da kontroverzna pop pevačica Jelena Karleuša pravi odličnu atmosferu na nastupima, a osim svojim hitovima, "mala od skandala" publiku zabavlja i hitovima svojih kolega. Još na početku karijere je uživala da peva hitove Lepe Brene, koji su sada neizostavni deo njenog repertoara.

Karleušini nastupi su izuzetno energični, budući da pored brzih pesama, atmosferu zagrevaju i prezgodne igračice, dok lumperajku upotpunjuju i neizostavni narodnjački hitovi "Udri, Mujo", "Čik pogodi" i "Hej, Šeki".

Komentari na Jelenino pevanje i dalje su podeljeni - od očaranih do onih razočaranih, što je bio slučaj i kada je uživo pevala pesme Tošeta i Ane Nikolić.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    12. novembar 2013 | 13:44

    Ja ne vidim razliku izmedju ovog snimka i onog Sekinog od pre neki dan. Meni samo nije jasno kako su ove zene uspele da se obogate od svoje profesije? Jos jedan dokaz koliko je Srbija nisko pala.

  • savetnik

    12. novembar 2013 | 13:23

    Nazalni antisluhista, bljak...

  • Idol mladih ???!!!

    12. novembar 2013 | 14:02

    A bem ti... Ugasio mi se komp, pukla sijalica, kevi explodirao tv u drugoj sobi, evo sad se i fon zabagovovovovovovaaaaaoooooooo... Koji je je ovo trojan majko moja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA