VESELO: Era Ojdanić i Miki Mećava ponovo na Farmi!

Era je nenamerno rasplakao Saru kada se predstavljao, pošto se zove Andrija, isto kao i Aki, u koga je farmerka zaljubljena. Ona je odmah otrčala u spavaću sobu i briznula u plač jer joj je teško palo što se setila mladog pevača

  • 6

Zadruga je ove nedelje odlučila da farmere obraduje spektakularnom žurkom, na kojoj su ih uveseljavali petoro izvrsnih narodnjaka - počev od Stoje i Šaka Polumente, do nekadašnjih farmera Ere Ojdanića, Mikija Mećave i Zorana Jagodića Ruleta.

Ukućani su i ovog petka imali priliku da predahnu od neprestanih svađa i uživaju u raskošnoj večeri i galonima alkohola koji svake nedelje na imanje dopremi produkcija. Mnogi su se odmah popeli na stolice i sa rukama u vazduhu đuskali u ritmu muzike, dok je Simonida "mešala" Mikiju Mećavi.

Stoja je zagrejala atmosferu, a farmeri su lumpovali uz kafanske hitove, dok je Era nenamerno rasplakao Saru kada se predstavljao, pošto se zove Andrija, isto kao i Aki, u koga je farmerka zaljubljena. Ona je odmah otrčala u spavaću sobu i briznula u plač jer joj je teško palo što se setila Akija.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma šala

    16. novembar 2013 | 08:02

    Ma da vazi...Sara voli i takija i vakija i bilo kakija, sve ona voli (sto vole mladi)

  • Lena

    16. novembar 2013 | 03:13

    Da živim još 200 godina, neću moći da razumem one koji opravdavaju Jelenu G za sve što radi a pljuju ostale. Razumem da je zanimljiva za šou ali da se naziva oličenje kulture? To mi je vec degutantno. Komentara sam bez!

  • nina

    16. novembar 2013 | 04:24

    Samo mi nije jasno ko je Jelena glumica? Pa svako normalan bi video da je ona na nekim"lekovima" ko narkoman vidi se po ocima . Stalno je u nekom tripu kao meni je baka sve ja moju ne bih spominjala jer bi me bilo sramota u tom kontekstu .OBICAN KLASIČAN FOLIRANT

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA