KARLEUŠA: Biću gost na Breginom koncertu u Sarajevu (FOTO)

Pevačica je na svojoj Fejsbuk stranici otkrila da će nastupiti kao gost na koncertu Gorana Bregovića u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, koji je planiran za 19. decembar

  • 25

Jelena Karleuša objavila je na svojoj Fejsbuk stranici da će biti gost na koncertu Gorana Bregovića u Sarajevu, koji će se održati 19. decembra u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Informaciju koja se pojavila na profilu pevačice prenosimo u celosti:

- Iako se Jelena Karleuša povukla u neku vrstu medijske izolacije, ne daje intervjue i ne pojavljuje se na televiziji i javnim događajima, sa zadovoljstvom je prihvatila poziv legendarnog Gorana Bregovića koji je izrazio želju da zajedno nastupe na njegovom koncertu u Sarajevu, 19. decembra. Sarajevska publika imaće tada priliku da vidi zajedno na sceni , jedine dve muzičke zvezde sa ovih prostora, kojima je zajedničko to što su poznate i van granica Balkana. Kako će izgledati nastup žene koju je američki "W" magazin nazvao istinskom evropskom divom i pretečom Lejdi Gage, i svetski poznatog kompozitora, ostaje nam da vidimo. Treba napomenuti i to da sav prihod od koncerta ide u humanitarne svrhe i za pomoć romskoj deci - piše na Fejsbuk stranici Jelene Karleuše.

Da li će Karleuša zaista nastupiti na koncertu Gorana Bregovića, videćemo u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    16. novembar 2013 | 18:28

    Nek je Bog na pomoci Sarajlijama sa ovom krestalicom :)

  • Darko

    16. novembar 2013 | 18:01

    Goran je uvek bio laf, sad kad su je ovde mediji satanizovali on ima hrabrosti da stane na njenu stranu.

  • Marko

    16. novembar 2013 | 18:30

    Dosadne li žene više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA